Sunnuntailounaan tähti Elena Leeve suhteestaan roolihahmoonsa: "Eevi on minulle kuin sisko"

Uusi Sunnuntailounas-sarja alkaa C Moressa 29.3. 2:17
Sunnuntailounaan traileri.

Elena Leeven näyttelemä Eevi kokee identiteettikriisin.

Kehutun Sunnuntailounas-sarjan toinen tuotantokausi alkaa C More -suoratoistopalvelussa torstaina 25. heinäkuuta.

Uudella tuotantokaudella hervottomat perhelounaat saavat jatkoa Tauno-isän (Taneli Mäkelä) pöydän ääressä. Perheen sunnuntailounaalle pakottautuvat huoltajuuskiistan keskellä taisteleva Taavi (Santtu Karvonen), näyttelijäurallaan eteenpäin kiipivä Jani (Jarkko Niemi), työntekoa välttelevä Severi (Samuli Niittymäki) sekä irtioton töistään ottava terveyskeskuslääkäri Eevi (Elena Leeve).

Perheen tytärtä näyttelevä Elena Leeve kertoo MTV Uutisille, että Eevi käy uudella kaudella läpi identiteettikriisin ja yrittää löytää sen, mitä todella elämältä haluaa.

– Hän lähtee kokeilemaan asioita, joita ei ole koskaan aikaisemmin tehnyt. Tarkoituksena on räjäyttää oma elämä ja olla villi, vapaa ja spontaani.

Leeve kertoo, että hänellä on läheinen ja lämmin suhde roolihahmoonsa.

– Eevi on minulle kuin sisko. Voisimme ehkä olla kavereita, jos Eevi olisi todellinen.

Itseään Leeve ei hahmossa juuri näe.

– Jotkut henkilöt ovat lähellä itseä, mutta Eevi on selkeästi toinen henkilö. Varmaan meillä on jotain yhdistäviä tekijöitä, mutta loppujen lopuksi aika vähän.

Sarjaa kuvataan tiiviissä tahdissa, ja sen myötä näyttelijät ovat Leeven mukaan hitsautuneet tiiviiksi ryhmäksi. Hän kertoo nauttivansa työskentelystä kollegoidensa kanssa.

– On inspiroivaa tehdä töitä yhdessä. Ihailen heidän ammattitaitoaan ja pidämme yhteyttä toisiimme myös kuvausten ulkopuolella.

Sunnuntailounaan 2. kausi C Morella 25. heinäkuuta alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat