Sunlight, Starshine, Cotton Candy! Alkuperäiset My Little Pony -lelut palaavat markkinoille

Basic Fun -niminen yritys tuo alkuperäiset My Little Ponyt markkinoille ponien 35-vuotispäivän kunniaksi.

Muistatko vielä alkuperäiset My Little Ponyt – ponit, joilla ei ollut metrien pituisia jalkoja ja hoikkaa olemusta? Moni vanhojen My Little Ponyjen ystävä voi nyt hihkua onnesta, sillä alkuperäiset ponilelut palaavat markkinoille.

Paluun tekevät nämä ponit

Basic Fun -niminen yritys tuo ponit markkinoille niiden 35-vuotispäivän kunniaksi. Paluun tekevät keräilyponit Minty, Blue Bell, Butterscotch, Snuzzle, Blossom ja Cotton Candy, sekä alkuperäiset sateenkaariponit Sunlight, Starshine, Windy, Parasol, Skydancer ja Rainbow Cotton Candy.

Ponipaketit henkivät 1980-lukua. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Toisin kuin nykymuotoisilla My Little Ponyilla, vanhan sarjan hahmoilla oli suomennettujakin nimiä, kuten Hattara, Tuuletar ja Tähtiloisto. 

Mutta tuoksuvatko ne samalta kuin ennen?

Jokaisen ponin mukana tulee juliste, kampa ja nauha ponin harjaan. Luonnollisesti poneista on herännyt useita kysymyksiä.

Apeutta aiheuttaa ponien myynti: niitä saa Yhdysvalloissa Target- ja Toys R Us -liikkeistä, sekä kanadalaisesta !ndigo-liikkeestä. Sateenkaariponeja puolestaan myydään Harvey wholesale -liikkeissä ja AMO Toys -liikkeissä – Yhdysvalloissa, tietenkin.

Lähde: Scarymommy.com, Facebook, Basic Fun

***

0:37

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja