Suloinen video: Ellenin kissa synnytti poikasensa omistajansa syliin – "En voi kuvitella korkeampaa luottamuksen osoitusta"

Naisen kissa synnytti yllättäen omistajansa syliin.

Alankomaista kotoisin oleva Ellen Fransen jakoi TikTokiin ainutlaatuisen hetken elämästään, kun hänen kissansa Asrael päätti synnyttää poikasensa kirjaimellisesti Ellenin syliin.

Ellen oli ollut vierailemassa ystäviensä luona ja palatessaan kotiin hän huomasi, että hänen kolmevuotiaan kissansa synnytys oli käynnistynyt. Asrael synnytti ensimmäisen pentueen poikasen omin neuvoin, mutta päätti sen jälkeen siirtyä omistajansa syliin turvaan.

Aluksi Ellen koki olonsa epämukavaksi ajatuksesta, että Asrael synnyttäisi loput pennuista hänen syliinsä. Hän yritti siirtää kissan pyyhkeen päälle jatkamaan synnytystä, mutta kissa ilmaisi tyytymättömyytensä kovaäänisesti, eikä Ellenille jäänyt muuta vaihtoehtoa, kuin antaa syntymän ihmeen tapahtua kirjaimellisesti hänen paljaiden sääriensä päällä hänen istuessa lattialla Asrael sylissään.

Suuri luottamuksen osoitus

Ellenin video synnytyksestä on kerännyt 5,4 miljoonaa katselua TikTokissa.

– Se tarkoittaa sitä, että sinä olet kaikista turvallisin paikka kissallesi synnyttää sen poikaset. Kuvittele sitä, eräs katsoja kommentoi videota sydänten kera.

–  Hoitokissani teki noin minulle. Se oli ällöttävällä tavalla kaunista, eräs kohtalotoveri kommentoi.

Suomen eläinsuojelu RY kertoo kissojen kehitys ja hoito-oppaassa, että normaalisti kissojen synnytys kestää kahdesta kymmeneen tuntia. Yleensä itsenäinen kissa osaa itse toimia vaistojensa varassa, mutta välillä stressaantunut tai ensikertaa synnyttävä kissa voi tarvita hiukan apua.

Yleensä omistajat rakentavat kissoille turvallisen ja lämpimän pesän, mihin synnyttää pentueensa. Kissat osaavat kuitenkin olla itsepäisiä ja saattavat etsiä itse mielestään turvallisimman paikan, missä synnyttää. Asraelin tapauksessa kodin turvallisin paikka oli omistajan sylissä.

Asraelin synnytys sujui ongelmitta ja kaikki pienet kissanpennut löysivät omille nisilleen.

–  En voi kuvitella korkeampaa luottamuksen osoitusta kissalta kuin tuo, kommentoi eräs videon nähnyt.

Lähteet: Caters, @ellenfransenn/TikTok ja SEY ry

Lue myös:

    Uusimmat