Näin isoa kissaa et ole ennen nähnyt! Yli 12-kiloinen Kefir kiipeää öisin omistajansa päälle: "Kun se oli pentu, se ei haitannut"

Kefir-kissa on jo hurjan iso poika, vaikkei ole vielä edes kasvanut täysiin mittoihinsa.

Maine coon -rotuiset kissat ovat tunnetusti rotevaa tekoa. Olemme aiemmin kertoneet esimerkiksi Heidin 120-senttisestä, 10-kiloisesta Mosse-kissasta

Metro-sivusto puolestaan kertoo vielä Mosseakin isommasta jötikästä, nimittäin Kefir-nimisestä maine coonista, joka painaa hurjat 12,5 kiloa. 

Kissa ei ole vielä kahta vuottakaan, mutta on jo ohittanut aikuisen maine coon -kissan keskivertopainon, joka täysikasvuiselle urokselle olisi enintään kahdeksan kiloa, kertoo mainecoon.fi. Kissa jatkanee kasvuaan kolmevuotiaaksi asti.

Koirankokoinen kissa asuu omistajansa Yulia Mininan kanssa venäläisessä Stary Oskolin kaupungissa. Kissalasta hankittu lemmikki sai nimensä tutusta maitojuomasta.

Katso yllä olevalta videolta, miltä Kefir näyttää!

Luullaan koiraksi

Yulian mukaan tuntemattomat erehtyvät usein luulemaan Kefiriä koiraksi sen koon vuoksi.

Tuimasta ilmeestään ja rotevasta koostaan huolimatta Kefir on lempeä sydämeltään ja pitää siitä, kun sitä paijataan. Omaa kokoaan se ei kuitenkaan ihan täysin hahmota.

– Öisin se tykkää kiivetä päälleni ja nukkua. Kun se oli pentu, se ei haitannut minua. Mutta nyt siitä on tullut iso ja painava, ja on tietenkin vaikea nukkua niin, Yulia kertoo.

Lähteet: Metro, KameraOne, Mainecoon.fi

Lue myös:

    Uusimmat