Kylie Jenner ei kitsastele – tyttären ensimmäisellä laukulla hintaa kymppitonneja

Kylie Jenner esitteli ökylaukkujaan uudella YouTube-videolla.

Meikkimoguli Kylie Jenner esitteli YouTube-kanavallaan julkaistulla videolla laukkukokoelmaansa. Jennerillä on talossaan kustomoitu komero, jossa hän säilyttää lukuisia merkkilaukkujaan.

Videolla Jenner esittelee pienen pinkin laukun, jonka hän kertoo saaneen joululahjaksi siskoltaan Kourtney Kardashianilta. Satojen miljoonien arvoista meikkiyritystä pyörittävä Jenner paljastaa, että kyseinen pinkki laukku tulee todennäköisesti olemaan hänen tyttärensä ensimmäinen käsilaukku.

Mistään halvasta laukusta ei ole kyse. Page Six -sivuston mukaan Jennerin esittelemällä Hermès Kelly -merkkisellä laukulla on hintaa noin 23 500 euroa.

Jennerin tytär pääsee pukemaan parasta päälleen. Aiemmin kesällä Jenner esitteli Snapchat-tilillään tyttärensä kenkäkokoelmaa, johon kuului useita monen sadan euron arvoisia tossuja, vaikka Stormi-tytär ei ole vielä edes tarpeeksi vanha pitämään kenkiä jalassa.

Luksuslaukkujen lahjaksi antaminen on Kardahsian-Jenner perheessä tuttua puuhaa. Jenner esitteli videolla myös tuhannen euron Louis Vuittonin käsilaukun, jonka hän sai pienenä lapsena äidiltään Kris Jenneriltä. Kylien mukaan Kris antoi samanlaisen laukun lahjaksi myös hänen siskolle Kendall Jennerille.

Jenneriltä löytyy myös Kim Kardashian Westiltä lahjaksi saama huulipunakotelon muotoinen Judith Leiberin laukku, joka kustantaa noin 5000 euroa. Äidiltään hän on myös saanut kustomoidun Louis Vuitton -laukun, johon on taiteiltu Krisin kuva. Kyseinen teos maksaa 1300 euroa.


Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat