Suklaamurupiparit

Tumma suklaa
Tumma suklaaMTV Interactive Oy
Julkaistu 23.05.2005 15:39
  • 2 1/4 dl vehnäjauhoja
  • 1/2 tl suolaa
  • 125 g voita
  • 150 g fariinisokeria
  • 1/2 tl vanilliinisokeria
  • 1 kananmuna
  • 1/2 tl leivinjauhetta
  • 125 g rouhittuja saksanpähkinöitä
  • 175 g rouhittua tummaa taloussuklaata

Sekoita jauhot, leivinjauhe ja suola.

Vatkaa voi, sokeri ja vanilliinisokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää muna ja vatkaa hyvin.

Sekoita jauhot taikinaan ja lisää lopuksi saksanpähkinät ja suklaarouhe.

Nostele taikinasta kekoja leivinpaperilla päällystetylle pellille (jätä runsaasti leviämistilaa kekojen ympärille) ja paista suklaamurupiparit kypsiksi (noin 12 minuuttia) 190-asteisessa uunissa.

Jäähdytä piparit ritilällä, jotta niistä tulee rapeita.

  • Ohje: Suvi Ruotsi, Piknikkirja
  • (Finfood)

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle