Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista

Suklaacookies-boston

Suklaaboston
SuklaabostonMyllyn Paras
Julkaistu 31.05.2007 09:15(Päivitetty 14.08.2007 08:26)

Leivo helppo ja herkullinen suklaaboston! Tässä reseptissä käärittävän pullarullan sisälle laitetaan kanelisokerin tilalle suklaamurotaikinaa. Lopputuloksena syntyy herkullinen suklaapulla! Samalla ohjeella voi tehdä myös suklaakeksien makuisia korvapuusteja.

Suklaacookies-boston

  • 1 pkt pullataikinaa (1 kg)
  • 1 pkt Cookies suklaamurotaikinaa (400 g)
  • Vuoan voiteluun:
  • rasvaa ja korppujauhoja
  • Pinnalle:
  • munaa ja raesokeria

Levitä pullataikinalevyt sulamaan erilleen ja kohoamaan esim. leivinpaperin päälle pellille n. 40 asteiseen uuniin (peitettynä). Ota suklaamurotaikina sulamaan. Voitele ja korppujauhota isohko torvellinen irtopohja-kakkuvuoka. Aseta pohjalle 2 kohonnutta pullataikinalevyä niin, että nipistelet ne kapeista päistään toisiinsa kiinni ja pohja peittyy. Levitä päälle puolikas toisesta suklaataikinalevystä (n. 100 g).

Yhdistä nipistellen loput 6 pullataikinalevyä yhdeksi isoksi levyksi, n. 50 x 40 cm. Kaaviloi sen päälle loppu sulanut suklaataikina (300 g). Kääri kerrostaikina rullalle kääretortun tapaan. Leikkaa terävällä veitsellä tämä 50 cm pitkä pötkö 5 cm:n paloiksi =10 palaa. Asettele palat vieri viereen kakkuvuokaan taikinapohjan päälle pystyyn. Kohota pullakakkua vielä puolisen tuntia 40 asteisessa uunissa (tai muussa lämpimässä paikassa). Ota kakku pois uunista kohoamasta ja nosta lämpötila 200 asteeseen.

Voitele kohonneen pullakakun pinta munalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista uunin alimmalla tasolla 15 min, laita folio pinnalle ja jatka paistamista n. 15 min. Anna pullakakun jäähtyä ennen vuoasta irrottamista.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lifestyle

Lisää aiheesta:

Munkkihylkeen viimeinen toivo? Kreikka perustaa suojelualueita turistien hätyyttämille eläimilleNämä ovat joulun vaaranpaikat lemmikille – "Hyvin myrkyllisiä"Yksi ainesosa saa riisipuuron maistumaan taivaalliselta!Saako joulustressi sykkeen koholle? Toimi ruokaostoksilla kuten Pyry-JukkaMilloin viimeksi puhdistit? Jääkaapin unohdettu yksityiskohta voi olla pahan hajun lähdeNähtiinkö Hietaniemen hautausmaalla kummitus? Vahtimestari kertoo kylmäävän tarinan

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 14:45
    Hylkeet

    Munkkihylkeen viimeinen toivo? Kreikka perustaa suojelualueita turistien hätyyttämille eläimille

  • 12:33
    Joulu

    Nämä ovat joulun vaaranpaikat lemmikille – "Hyvin myrkyllisiä"

  • 09:22
    Puuro

    Yksi ainesosa saa riisipuuron maistumaan taivaalliselta!

  • 08:29
    Ruokakauppa

    Saako joulustressi sykkeen koholle? Toimi ruokaostoksilla kuten Pyry-Jukka

  • 06:49
    Siivous

    Milloin viimeksi puhdistit? Jääkaapin unohdettu yksityiskohta voi olla pahan hajun lähde