Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Suklaacookies-boston

Suklaaboston
SuklaabostonMyllyn Paras
Julkaistu 31.05.2007 09:15(Päivitetty 14.08.2007 08:26)

Leivo helppo ja herkullinen suklaaboston! Tässä reseptissä käärittävän pullarullan sisälle laitetaan kanelisokerin tilalle suklaamurotaikinaa. Lopputuloksena syntyy herkullinen suklaapulla! Samalla ohjeella voi tehdä myös suklaakeksien makuisia korvapuusteja.

Suklaacookies-boston

  • 1 pkt pullataikinaa (1 kg)
  • 1 pkt Cookies suklaamurotaikinaa (400 g)
  • Vuoan voiteluun:
  • rasvaa ja korppujauhoja
  • Pinnalle:
  • munaa ja raesokeria

Levitä pullataikinalevyt sulamaan erilleen ja kohoamaan esim. leivinpaperin päälle pellille n. 40 asteiseen uuniin (peitettynä). Ota suklaamurotaikina sulamaan. Voitele ja korppujauhota isohko torvellinen irtopohja-kakkuvuoka. Aseta pohjalle 2 kohonnutta pullataikinalevyä niin, että nipistelet ne kapeista päistään toisiinsa kiinni ja pohja peittyy. Levitä päälle puolikas toisesta suklaataikinalevystä (n. 100 g).

Yhdistä nipistellen loput 6 pullataikinalevyä yhdeksi isoksi levyksi, n. 50 x 40 cm. Kaaviloi sen päälle loppu sulanut suklaataikina (300 g). Kääri kerrostaikina rullalle kääretortun tapaan. Leikkaa terävällä veitsellä tämä 50 cm pitkä pötkö 5 cm:n paloiksi =10 palaa. Asettele palat vieri viereen kakkuvuokaan taikinapohjan päälle pystyyn. Kohota pullakakkua vielä puolisen tuntia 40 asteisessa uunissa (tai muussa lämpimässä paikassa). Ota kakku pois uunista kohoamasta ja nosta lämpötila 200 asteeseen.

Voitele kohonneen pullakakun pinta munalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista uunin alimmalla tasolla 15 min, laita folio pinnalle ja jatka paistamista n. 15 min. Anna pullakakun jäähtyä ennen vuoasta irrottamista.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta:

Nuolaisukikka paljastaa, haiseeko hengityksesiKamuxin automyynti sakkaa – toimitusjohtaja vaihtoon Ajatko 7 km/h ylinopeutta? Et enää, sanoo poliisiTutkimus osoitti: Näillä elämäntapamuutoksilla voi ehkäistä muistisairauksiaKeititkö vahingossa "surumunan"? Tätä se tarkoittaaKumppani tuntuu perheenjäseneltä, enkä halua hänen kanssaan seksiä – mikä neuvoksi? Seksuaaliterapeutti vastaa
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 15:18
    Suun terveys

    Nuolaisukikka paljastaa, haiseeko hengityksesi

  • 11:57
    Autot

    Kamuxin automyynti sakkaa – toimitusjohtaja vaihtoon

  • 11:33
    Liikennesäännöt

    Ajatko 7 km/h ylinopeutta? Et enää, sanoo poliisi

  • 11:19
    Muistisairaudet

    Tutkimus osoitti: Näillä elämäntapamuutoksilla voi ehkäistä muistisairauksia

  • 08:34
    Ruoka

    Keititkö vahingossa "surumunan"? Tätä se tarkoittaa