Suhtaudutko siisteyteen pakkomielteisesti? 19 ongelmaa, jotka ymmärrät taatusti

Oletko supersiisti? Varoittaako kuudes aistisi, jos olet löytämässä jääkaapista tyhjän maitotölkin?

Puhdistatko huomaamattasi keittiön työtasoja? Kiinnittyykö katse ystäväsi luona ensisijaisesti sohvapöydän pölykerroksiin?

Tunnistatko siis arjestasi nämä ongelmat, jotka vain siisteyteen pakkomielteisesti suhtautuvat voivat ymmärtää?

1. Suuri osa päivistäsi kuluu siihen, että työnnät tuoleja pöydän alle. Miksi joku haluaisi jättää ne levälleen, MIKSI?

2. Sinun harteillesi on jäänyt tyhjien pakkauksien pois heittäminen jääkaapista ja keittiön työtasoilta esimerkiksi työpaikallasi ja kotona. Sinua houkuttelee ajatus siitä, että jättäisit post-it-lapun tyhjiin pakkauksiin. Lapussa lukisi: "Et heittänyt tätä pois, joten oletan, että haluat pitää sen."

3. Et ymmärrä, miten joku voi olla sellaisessa mielentilassa, että hän päättää laittaa tyhjän maitotölkin takaisin jääkaappiin. Miten joku voisi elää sellaisen ihmisen kanssa, joka tekee tällaista?

4. Et pysty rentoutumaan sotkuisessa huoneessa. Tiedät, että sinun pitää lopulta nousta ja siivota, joten et pysty rentoutumaan täysillä.

5. Sotku saa sinut stressaantumaan. Sinusta on vaikeaa työskennellä sotkuisessa ympäristössä, koska se saa ajatuksesi harhailemaan.

6. Joskus sinusta tuntuu, että kaikki muut ovat sokeita, ja olet ainoa, joka näkee sotkun ympärillään. Se, miten joku voi jättää tyhjän paketin vain lojumaan, ei mahdu käsityskykyysi.

7. Muiden jälki ei vastaa siisteysstandardejasi. Arvostat heidän vaivannäköään, mutta kun he eivät katso, parantelet vähän vielä paikkoja.

8. Et voi lähteä kotoasi ennen kuin olet pedannut sängyn. Olet mieluummin viisi minuuttia myöhässä kuin lähdet kotoasi tietäen, että joudut tulemaan kotiin sotkuisen sängyn luo.

9. Yrität aina löytää jonkun keinon pyytää jotakuta siivoamaan jälkeensä kuulostamatta siltä, että nalkutat. "Tiedätkö, mikä olisi hauskaa? Se, että ottaisit kengät pois heti kotiin tultuasi. Kokeile joskus!"

10. Olet joutunut harjoittelemaan paljon sitä, että kuulostat edelleen superhuolettomalta, vaikka pyydät jo kolmatta kertaa jotakuta viemään roskat. "Jos siitä ei olisi kovin paljon vaivaa, voisit ulos lähtiessäsi..."

11. Olet useammin kuin kerran harkinnut jättäväsi passiivis-aggressiivisia lappuja jälkeesi. Et halua, että sinua pidetään nalkuttavana tylsimyksenä, mutta toivoisit, että ihmiset siivoaisivat jälkensä useammin.

12. Yleensä tulet tehneeksi hommat kuitenkin itse. Et jaksa odottaa, että muut tarttuisivat toimeen.

13. Ihmiset eivät ymmärrä, että et oikeasti nauti siivouksesta, vihaat vain sotkua. Okei, joskus nautit kunnon jynssäyksestä, mutta yleensä toivot, ettei siivoamasi asia olisi alunperinkään ollut likainen.

14. Sinua ällöttää lavuaarissa lilluva vanha ruoka. Miksei ketään muuta tunnu inhottavan?

15. Sinua ällöttää myös home. Edelleen, miksei ketään muuta tunnu inhottavan? Se, kuinka ihmiset voivat käydä suihkussa homeisten suihkuverhojen ympäröimänä, ei mahdu ymmärryksesi piiriin.

16. Sinua oikeastaan loukkaa se, miten ihmiset jättävät kaikki tavaransa pöydille lojumaan. Ihmiset, pöytä ei ole hylly!

17. Yrität olla arvostelematta sotkuisia ihmisiä. "Heillä on varmasti paljon tekeillä omassa elämässään, ja siksi he eivät voi siivota vessaansa."

18. Sinua pelottaa ajatella, miltä kotisi näyttäisi, jos sinä et asuisi siellä. Ehkä muillakin siellä asuvilla ihmisillä napsahtaisi ennen pitkää, tai ehkä he odottaisivat, kunnes asuisivat täysin elinkelvottomassa ympäristössä.

19. Joskus mietit, oletko sinä se outo tyyppi, ja että sinun pitäisi rauhoittua vähän. Mutta sitten toteat, että pidät siitä, että olet vähän outo. Nautit, kun saat asua täydellisen siistissä kodissasi!

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat