Stylisti Vesa Silver: Muotisijoitukseni ovat aarteita ja taideteoksia

Muotitietoisen toisessa jaksossa Maria Veitola tapasi muotia rakastavan bloggaaja ja stylisti Vesa Silverin. Minkälaista luksusmuotia mieheltä löytyy?

Maria Veitola vierailee Muotitietoinen-sarjan toisessa jaksossa bloggaaja ja stylisti Vesa Silverin luona, joka kuvailee itseään ennemmin muodin rakastajaksi kuin muodin suurkuluttajaksi.

Mieheltä löytyy melkoinen arsenaali muotia. Onko koko Silverin omaisuus vaatteissa ja asusteissa?

– Ei, mutta jotkut on ostettu vähän halvemmalla ja jotkut on teetetty, Silver paljastaa.

Eräät luomukset on teetetty muistuttamaan jotakin tiettyä design-vaatetta, mutta niistäkin löytyy Silverin oma, persoonallinen twist. Kaapista löytyy niin Louis Vuittonin kolmensadan euron pitkät kalsarit kuin Givenchyn neljänsadan euron nenärengas.

Ostaako Silver kalliita muotiasioita siksi, että ne olisivat sijoitus?

– Kyllä, mutta en ajattele myyväni niitä jonain päivänä kalliimmalla. En voisi koskaan myydä uutta ostostani. Pidän näitä sitten aarteena ja taideteoksena. Tämä on mieletön näyte suunnittelusta, Silver kertoo esitellen Givenchyn näyttävää nenärengasta.

Eikö kannattaisi ostaa sellainen tuote, josta näkee, että se on kallis?

– Onko se ostettu sitä varten, että esittelet sitä muille vai ostatko sen itseäsi varten? Se on ero. Minä ostan vaatteita ainoastaan sen takia, että tykkään niistä, viihdyn niissä, ja niissä on jotain minua, Silver perustelee.

MUOTITIETOINEN-sarjan uusinnat AVAlla tiistaisin klo 16.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja