Mainos

Stinan suunnitelma: Väinölänkatu

Asuinneliöt on käytetty tässä asunnossa erittäin tehokkaasti. Huoneistossa on selkeät kolme huonetta ja keittiö. Siirtämällä huonekaluja vähän eri järjestykseen, saimme melkein yhden huoneen lisää.

- Sisääntulosta poistettiin suuri vaatenaulakko ja siihen asennettiin peililiukuovet.

- Hallissa oleva sohva siirrettiin varastoon ja sen paikalle ikkunan alle tuotiin kirjoituspöytä, jota on myös helppo käyttää keittiön apupöytänä.

- Olohuoneesta kannettiin lasivitriinikaappi ruokailutilaan. Sohvalle saatiin näin hyvä tila. Sohva oli aikaisemmin nurkassa. Olohuoneen iso musta nahkatuoli ja lasipöytä poistettiin. Huonekalut olivat ylimitoitettuja tähän tilaan. Lainasimme Ikeasta keveät valkoiset nojatuolit ja tammisen sohvapöydän, saimme aikaiseksi enemmän tilantuntua huoneeseen. Kohdevalaisimet Ullanlinnan sähköstä ja sohvatyynyt ja tähtipeitto Les Tissus Colbertista.

- Makuuhuoneen puinen sängynpääty vaihdettiin keltaisella verhoiltuun sängynpäätyyn. Lainasimme Ikeasta yöpöydät ja valaisimet antamaan kodikkuutta ja lämpöä. Sänkytekstiilit ovat Gant Home mallistoa Les Tissus Colbertista. Samettinen peitto Fasadi-Conseptista.

- Ruokailutilassa tuoleihin asensimme uudet irtohuput, jotka ompeli Verhoomo Esa Patronen. Olohuoneesta tuotu vitriinikaappi löysi luonnollisen paikkansa takaseinältä. Asetimme kaappiin asiakkaan kauniit vihreät porsliiniastiat.

- Keittiön seinät maalattiin ja osa kaakeleista uusittiin saman sävyiseksi kuin kaapistojen alla olevat kaakelit. Ikkunaan ommeltiin Les Tissus Colbertin raitakankaasta laskosverho.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.