Steven Spielberg paljasti: Uuden Indiana Jones -elokuvan kuvaukset aloitetaan ensi vuonna

Uuden Indiana Jones -elokuvan kuvausaikataulu on selvillä, sanoo Steven Spielberg.

Viidennen Indiana Jones -elokuvan kuvaukset on tarkoitus aloittaa 2019 vuoden puolella Britanniassa, jos Steven Spielbergiin on uskominen. Disneyn tuottama viides Indiana Jones -elokuva on toistaiseksi vielä suunnitteluvaiheessa, mutta Harrison Ford on palaamassa legendaarisen seikkailijan rooliin.

Spielberg paljasti tiedonjyväsen Rakuten TV Empire -palkintogaalassa, jossa hän vastaanotti Legend of Our Lifetime (Aikamme legenda) -palkinnon. Puheessaan Spielberg syventyi yhteistyöhönsä britannian elokuvateollisuuden kanssa.

– Mahtavien brittitalenttien kanssa työskenteleminen on aina matkan arvoista. Näyttelijöiden ja kuvausryhmien – kaikkien, jotka ovat auttaneet ja tulevat auttamaan minua, kun palaan tänne 2019 vuoden huhtikuussa tekemään viidettä Indiana Jones -elokuvaa, Spielberg sanoi Lontoossa pidetyssä tilaisuudessa.

Vuonna 2016 Disney paljasti Spielbergin ja Fordin palaavan yhteistyön merkeissä viidennen Indiana Jones -elokuvan tiimoilla. Muita näyttelijöitä ei ole vielä kiinnitetty, elokuvan on tarkoitus ilmestyä kesällä 2020.

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja