Mainos

Star Wars -fanit hullaantuivat – Mark Hamill julkaisi hauskan kuvan

2:05

Tähtien sota -legenda Mark Hamill juhlisti isänpäivää humoristisella kuvalla.

VIDEO: MTV Viihde tapasi Star Wars: The Last Jedi -näyttelijät.

Star Wars -tähti Mark Hamill juhlisti Yhdysvalloissa kesäkuun puolivälissä vietettyä isänpäivää hieman erilaisella tavalla.

Samalla, kun julkimot ympäri maailmaa kirjoittivat ylistäviä sanoja omille isilleen, Hamill lähestyi juhlapäivää omintakeisella huumorillaan.

Ikonisen roolin Luke Skywalkerina tehnyt Hamill julkaisi nimittäin kuvan elokuvaisästään. Hamill kunnioitti isänpäivänä elokuvaisänsä Darth Vaderin, tai Anakin Skywalkerin, muistoa.

Elokuvafanien verkkokalvoille on painunut hyvin, kuinka ensimmäisessä Star Wars -trilogiassa Luke otti yhteen Darth Vaderin kanssa useaan otteeseen.

Vader ei ollut ehkä malli-isä, tämä houkutteli poikaansa pimeälle puolelle, kuristi raskaana ollutta vaimoaan ja katkaisi pojaltaan käden, mutta tämä ei estänyt Hamillia antamasta elokuvaisälleen tunnustusta.

Viime viikolla Hamill myönsi lisäksi, ettei hän ole koskaan tavannut elokuvaäitiään Natalie Portmania, joka näytteli Star Wars -elokuvissa Padme Amidalaa.

Padme nähtiin 2000-luvun alussa ilmestyneessä trilogiassa, kun taas Luke ja Hamill olivat pääroolissa 1970- ja 80-luvulla ilmestyneessä alkuperäisessä trilogiassa.

Vieraillessaan Late Night With Stephen Colbert -ohjelmassa Portman ilmaisi halunsa tavata Hamill vihdoin. Black Swan -elokuvastakin tuttu Portman kutusi Hamillin hengailemaan hänen ja Colbertin kanssa, mutta toistaiseksi Star Wars -fanit saavat vielä odottaa suosikkiensa kohtaamista.

Lähde: Comicbook

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.