Adam Driver saa yhä kuulla yhdestä Star Wars -kohtauksesta – kammosi yleisöreaktiota jo ensi-illassa: "Luulin, että oksennan"

Star Warsin Euroopan ensi-ilta Lontoossa: Elokuvan tähdet paikalla! 1:50
Katso videolta: MTV Uutiset oli paikalla Star Wars: The Force Awakens -elokuvan Euroopan ensi-illassa Lontoossa vuonna 2015.

Adam Driver kertoo saavansa jatkuvasti muistutuksia siitä, että hänen Star Wars -roolihahmonsa Kylo Ren tappoi isänsä Han Solon.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Adam Driver, 40, paljasti hiljattain antamassaan haastattelussa yhden Star Wars: The Force Awakens  -elokuvan kohtauksen vainoavan häntä yhä tänäkin päivänä, vaikka tähditti elokuvaa vajaat kymmenen vuotta sitten. Elokuva sai ensi-iltansa vuonna 2015. 

Driver esitti elokuvassa Kylo Ren -nimistä pahista. Who’s Talking to Chris Wallace  -ohjelman haastattelussa näyttelijä kertoi saavansa hyvin usein muistutuksen elokuvan shokeeraavasta loppukohtauksesta, jossa Kylo Ren tappaa isänsä, Harrison Fordin  esittämän Han Solon. 

– Joku muistuttaa minua siitä joka päivä, Driver vitsaili haastattelussa. 

Näyttelijä veti kommenttiaan takaisin sen verran, ettei muistuttelu ole hänen mukaansa kuitenkaan aivan päivittäistä, mutta sitä tapahtuu kuitenkin erittäin usein. 

– Sitä oli aiemmin enemmän, mutta nykyään ehkä noin kerran kuussa joku kertoo minulle, että tapoin Han Solon. 

Driver muisteli, ettei kyseisen kohtauksen kuvaaminen Fordin kanssa ollut varsinaisesti raskasta, mutta sen olleen kuitenkin tunteikasta. 

– Harrison oli niin antelias ja mietteliäs, ja minulle se oli hieno hetki kuvauspaikalla, vaikka kyseessä oli hänen kuolemansa. 

Aiemmin Driver on kertonut jännittäneensä elokuvan ensi-illassa niin paljon yleisön reaktiota Han Solon yllättävään kuolemaan, että hänen vatsaansa oli vääntänyt. Driverin mukaan hänen vaimonsakin oli huolestunut. 

– Ihmiset takanani, kun se alkoi, sanoivat: "voi luoja, voi luoja, se tapahtuu". Luulin heti, että oksennan. 

– Pidin vaimoni kädestä kiinni, ja hän sanoi: "tunnut todella kylmältä, oletko kunnossa?". Koska tiesin vain, mitä oli tulossa: tapan Harrisonin, ehkä tiennyt, miten 2000 hengen yleisö reagoi siihen. 

Lue myös:

    Uusimmat