Stand up -koomikko kyllästyi esitystä häirinneeseen naiseen ja teki sen myös selväksi – sai pian väistää nyrkkiä

Komediailtaa jatkuvasti käytöksellään häirinnyt nainen suuttui jouduttuaan esityksen silmätikuksi.

Stand up -koomikko James Kilvington, 32, oli esiintymässä amatööreille tarkoitetussa komediaillassa Middlesbroughissa Englannissa. Miehen oli tarkoitus illan aikana myös luennoida ja opettaa muita stand up -komiikasta innostuneita. Ilta sai kuitenkin ikävän sävyn, kun eräs yleisön jäsen häiritsi käytöksellään jatkuvasti illan kulkua, kertoo Metro.

Katsomossa istunut nainen oli puhunut äänekkäästi puhelimessa, ja käytöksellään häirinnyt Jamesin esitystä ja opetusta. Nainen oli kesken kaiken esimerkiksi poistunut yleisöstä.  

James kertoo, että naisen lähdettyä tunnelma oli parantunut huomattavasti.

– Sanoin, että luojan kiitos hän lähti, ja että vihdoinkin pystyin kuulla taas oma ääneni. Juuri sen sanottuani nainen yllättäen palasi katsomoon ja yleisö repesi tietenkin nauramaan, James kertaa tapahtumien kulkua.

Nainen oli pysähtynyt ja kääntynyt närkästyneenä katsomaan Jamesia ja kysynyt häneltä, mitä tämä oli sanonut yleisölle.

– Sanoin hänelle, ettei hän ollut pitänyt suutansa kiinni koko iltana ja sen jälkeen huomautin koko yleisölle, että hän on nähtävästi jatkamassa siitä, mihin oli hetki sitten jäänyt, James sanoo.

"Näin hänen tulevan minua kohti"

Nainen ei ollut välittänyt Jamesin sanoista. James epäilee, ettei tämä ollut edes kuullut häntä, koska oli ollut yhä puhelimessa. Lopulta James oli pysäyttänyt esityksensä ja pyytänyt henkilökuntaa poistamaan häiriökäyttäytyjän. Siitä kyseessä oleva nainen oli ottanut nokkiinsa ja heittänyt tuoppinsa lavalle.

James oli väistänyt lasin nipin napin, mutta juomaa oli silti läikkynyt hänen päällensä. Sen jälkeen naista oli kehotettu poistumaan esityksestä. Silminnähden raivostunut nainen oli sen sijaan marssinut lavan eteen ja oli suutuspäissään yrittänyt huitaista Jamesia nyrkillä.

– Näin hänen tulevan minua kohti. Olen entinen nyrkkeilijä, joten oli aika helppo väistää hänen iskunsa, James kertoo.

– En ikinä olisi vastannut iskuun. Ajattelin vain, että jos nainen yrittäisi vielä uudestaan hyökätä kimppuuni, mutta ei hän sentään, James jatkaa.

James julkaisi videon sosiaaliseen mediaan valistaakseen ihmisiä siitä, että myös uusille kyvyille tarkoitetut komediaillat ovat tapahtumia, joissa esiintyjiä on syytä kunnioittaa. Mieluiten hän haluaisi, että esityksiin suhtauduttaisiin kuin elokuvissa käyntiin. 

– Ihmisten kannattaa tulla komediaesityksiin avoimin mielin. Esitykseen ei kuitenkaan kannata tulla, mikäli haluaa vetää lärvit. Se ei tee siitä yhtään sen hauskempaa, hän huomauttaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Kameraone ja Metro

Lue myös:

    Uusimmat