Stallone postasi nuoruuskuvan: "Täällä nukuin vaatelaatikossa"

Sylvester Stallone, 71, julkaisi Instagram-tilillään nuoruudenkuvansa, jossa hän on New Yorkin pahamaineisessa Hell's Kitchen -kaupunginosassa. – Asuin selkäni takana näkyvässä talossa.

Sylvester Stallone julkaisi Instagramissa nuoruuskuvansa, joka on otettu hänen lapsuudenmaisemissaan New Yorkin Hells Kitchen -kaupunginosassa. Stallone sanoo elämän köyhissä oloissa toimineen pohjana Rocky-elokuvien käsikirjoitukselle.

– Ammensin lapsuusmuistoista kaikkia Rocky-elokuvia kirjoittaessani. Tämä on alue nimeltä Hell's Kitchen, New York. Asuimme talossa, joka on kuvassa takani. Vaatehyllykön vetolaatikko oli kehtoni. Vuosia myöhemmin muutimme Phillyyn (Philadelphiaan), Stallone kirjoittaa kuvan saatesanoissa.

Stallone syntyi heinäkuussa 1946 Hell's Kitchenissä astrologi-äidille ja isälle, joka oli Stallonen sanojen mukaan "varsinainen persoona", kertoo the Guardian. Stallone on kertonut muun muassa, että hänen isänsä söi varpusia raakana ja kanin sisälmyksiä.

– Outoa vai mitä. Hän oli oikea luolamies. Todellinen persoona, kertoo Guardian Stallonen todenneen isästään.

Stallonen äiti löysi sittemmin uuden aviomiehen ja perhe muutti Philadelphiaan.

Hell's Kitchen -alue tunnettiin pitkään köyhänä alueena, jolla tehtiin myös paljon rikoksia. 1800-luvulla alue oli Irlannista tulleiden työläisten alue. Viime vuosikymmeninä alue on kuitenkin siistiytynyt ja keskiluokkaistunut. 1960-luvulla aluetta alettiin kutua myös nimellä Clinton.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja