Stadi vs. Lande -ohjelman neljäs kausi käynnistyy erikoisjaksolla – julkkikset kilpailevat toisiaan vastaan: "Luotamme sinuun kuin Titaniciin"

Stadi v. Lande käynnistyy julkkisjaksolla. Jaksossa kilpailee entisiä ja nykyisiä ammattiurheilijoita, mutta onneksi voittamisen tahto ei peittoa studiossa vallitsevaa rentoa tunnelmaa.

Stadi vs. Lande -ohjelman uusi kausi käynnistyy julkkisten voimin. Yksi joukkueista koostuu Maajussille morsian -ohjelman maajusseista. Kun juontaja Jaakko Saariluoma kysyy Agraariniilot-joukkueen Antti-Jussilta, että muuttaisiko hän Helsinkiin, vastaus on lyhyt ja ytimekäs.

– Riippuu naisesta.

Stadin puolella kilpaileva HIFK-jääkiekkoseuran pelaajista koostuva Vain pakit puuttuu -joukkueen hidas vastaus saa Saariluoman vertaamaan vastausta jääkiekkoon.

– Sehän on nykyään niin, että et saa pitää kuin sekunnin kiekkoa lavassa. Sun pitää heti laukaista, Saariluoma sanoo.

– Quick release, Vain pakit puuttuu -joukkueen Juha Jääskä kuittaa.

– Se on Jaskalle tuttua, ohjelman toinen juontaja Kalle Lamberg heittää heti perään.

Stadin puolella kilpaileva Mielensäparantajat-joukkue joutuu kiperään tilanteeseen, kun Lamberg kysyy mitä hunajata tarkoittaa TPS-jääkiekkoseuran maalilaulussa.

– Maali jumalauta, Martina Aitolehti vastaa.

Koko joukkueen yllätykseksi vastaus osoittautuu oikeaksi.

Landen puolella kilpailevassa Ponnistus-joukkueen Tuuli Matinsalolla on kova luottamus joukkuetoveri Tommi Evilään, joka kutsuu itseään hallituksen puheenjohtajaksi.

– Luotamme sinuun kuin Titaniciin, Matinsalo toteaa vastaustaan empivälle Evilälle.

Katson jutun alusta video, jossa maajussit repeilevät Jaakko Saariluoman kommentille.

Stadi vs. Lande -ohjelman neljäs kausi alkaa MTV3-kanavalle keskiviikkona 26.2. klo 20.00.

Lue myös:

    Uusimmat