Viime vuonna rakastuneet maajussi-Juho ja Laura-rakas odottavat vauvaa: "Suunnitelmat vähän aikaistuivat"

0:25
Maajussi-Juhon morsianehdokkaat epäilivät Juhoa kakkuhuijauksesta

Maajussille morsian -ohjelmassa rakastuneet Juho ja Laura saavat esikoisensa ensi kesänä. 

Maajussille morsian -ohjelmassa nähtiin vuonna 2019 jälleen onnellisten rakkaustarinoiden alkuja. Ohjelmassa maajussi-Juho löysi rinnalleen Lauran ja pariskunnan rakkaus on kukoistanut tästä lähtien. 

Nyt kaksikolla on uusia onnellisia perheuutisia kerrottavanaan, sillä Laura odottaa pariskunnan esikoista. Laskettu aika on ensi kesänä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

– Kyllä se mukavalta tuntuu ja kaikki näyttäisi olevan kunnossa, Juho kommentoi vauvauutista MTV Uutisille. 

Juhon mukaan raskaus on sujunut tähän asti hienosti ja Lauran vointi on ollut hyvä. Pieniä, asiaan kuuluvia haasteita on ollut, mutta Laura on pystynyt käymään töissä toistaiseksi normaalisti. 

Laura ja Juho ovat eläneet koko suhteensa ajan etäsuhteessa  800 kilometrin päässä toisistaan. Laura asuu ja tekee töitä Levillä ja Juho ylläpitää maatilaansa Haapamäellä. 

Raskauden myötä Laura on muuttamassa kevään aikana Lapista Juhon luokse Haapamäelle, kunhan saa työasiansa järjestettyä. Juhon mukaan pariskunta ei ole halunnut kiirehtiä yhteen muuttamista ja yhteinen arki on saatu sumplittua välimatkasta huolimatta. 

– Pari kertaa kuussa ollaan nähty. Loppuvuodesta oltiin pidempiä aikoja yhdessä, itse olin siellä kun pidin vähän lomaa ja jouluna olimme pidempään yhdessä. 

Juho kertoo, että ajatus isäksi tulemisesta tuntuu hänestä hyvältä. Mitä vanhemmaksi maajussi on tullut, sitä enemmän hän on huomannut haaveilevansa omista lapsista. Miehen elämä onkin muuttunut vuoden aikana kertaheitolla monella tavalla. 

– Ehkä suunnitelmat vähän aikaistuivat, Juho nauraa. 

– En ehkä olisi ihan näin nopeasti (kuvitellut elämän muuttuvan) mutta mukavaan suuntaanhan tuo menee. 

Hae mukaan Maajussille morsian -ohjelmaan!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.