Sports Illustrated -malli: Olin tuhota vartaloni dieeteillä!

Timmikroppainen uimapukumalli Brooklyn Decker nähdään uudessa Just Go With It -elokuvassa keikistelemässä bikineissään, mutta nyt kaunotar paljastaa, ettei aina ole ollut yhtä tyytyväinen vartaloonsa.

23-vuotias Sports Illustrated -lehteäkin kaunistanut malli Brooklyn Decker myöntää kokeilleensa hurjia dieettejä mallinuransa alkuaikoina.

– Kun olin nuorempi, olin epävarma, koska olin hontelo eikä minulla ollut muotoja, Decker kertoo Self-lehden helmikuun numerossa.

– Minua pilkattiin ja kutsuttiin pojaksi. Muistan rukoilleeni rintoja ja peppua. Onneksi kasvoin ja sain kurveja, mutta kun ensin tein mallintöitä, toivoin takaisin sitä poikamaista Gisele-vartaloa, Decker kertoo brasilialaismalli Gisele Bündcheniin viitaten.

Tennistähti Andy Roddickin, 28, kanssa naimisissa oleva blondi kertoo, että hän tunsi hirveää painetta olla laiha.

– Kun muutin New Yorkiin, olin aina muiden aloittelevien mallien kanssa. Oli ahmijoita ja suolensa tyhjentäjiä, ja kaikki katsoivat, kun muut söivät. Se pelotti minua.

– Tein mehupaastoja ja hulluja dieettejä ja lihoin. Isäni tuli väliin ja sai minut lopettamaan pakkomielteeni muita kohtaan ja vartaloni tuhoamisen.

Nyt Decker kertoo, että hänen suhtautumisensa omaan vartaloon on terveellä pohjalla.

– Syöminen on tyydyttävämpää, kun puhuu siitä, mitä saa syödä eikä siitä, mitä ei saa syödä.

Deckerin voi pian nähdä teattereissa Just Go With It -elokuvassa, jossa pääosissa ovat myös Adam Sandler ja Jennifer Aniston.

MTV3/Helmi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja