Mainos

Vuotokuvat: Sonyn uutuuspuhelimessa reunukseton näyttö?

Puhelinten osalta Sony on tunnettu etenkin erinomaisesta Xperia Z -sarjastaan, mutta myös keskihintaluokan puhelimiin on tulossa uudistusta. Ensi kuussa pidettävillä Mobile World Congress -messuilla huomio kiinnittyykin Sonyn tulevaan Xperia C6 -puhelimeen, josta odotetaan jatkoa yhtiön nykyiselle Xperia C5:lle.

Aikaisemminkin oikeiksi osoittautuneista paljastuksistaan tunnettu @OnLeaks on julkaissut Twitterissä uuden kuvan Xperia C6:sta, missä etenkin puhelimen lähes reunukseton näyttö on kiinnittänyt huomion. Kuva perustuu puhelimesta aiemmin vuotaneisiin tehdasmittoihin ja on nähtävissä ohesta yhdessä twiitin kanssa.

Teknisten tietojen osalta Xperia C6:sta tiedetään tällä hetkellä yllättävän vähän, mutta suorittimen odotetaan olevan MediaTekin kahdeksanytiminen Helio P10. Tämän lisäksi puhelimen näytön uskotaan käyttävän 1080p-tarkkuutta, mutta tarkempia tietoja esimerkiksi näytön koosta tai RAM-muistin määrästä ei toistaiseksi ole.

Nyt vuodetun 3D-renderöinnin lisäksi Xperia C6:sta on aiemmin nähty vuotokuvia, jotka esittelevät puhelimen prototyypin toimintaa käytössä. Kuvat ovat nähtävissä alta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.