Vuotokuvat: Sonyn uutuuspuhelimessa reunukseton näyttö?

Puhelinten osalta Sony on tunnettu etenkin erinomaisesta Xperia Z -sarjastaan, mutta myös keskihintaluokan puhelimiin on tulossa uudistusta. Ensi kuussa pidettävillä Mobile World Congress -messuilla huomio kiinnittyykin Sonyn tulevaan Xperia C6 -puhelimeen, josta odotetaan jatkoa yhtiön nykyiselle Xperia C5:lle.

Aikaisemminkin oikeiksi osoittautuneista paljastuksistaan tunnettu @OnLeaks on julkaissut Twitterissä uuden kuvan Xperia C6:sta, missä etenkin puhelimen lähes reunukseton näyttö on kiinnittänyt huomion. Kuva perustuu puhelimesta aiemmin vuotaneisiin tehdasmittoihin ja on nähtävissä ohesta yhdessä twiitin kanssa.

Teknisten tietojen osalta Xperia C6:sta tiedetään tällä hetkellä yllättävän vähän, mutta suorittimen odotetaan olevan MediaTekin kahdeksanytiminen Helio P10. Tämän lisäksi puhelimen näytön uskotaan käyttävän 1080p-tarkkuutta, mutta tarkempia tietoja esimerkiksi näytön koosta tai RAM-muistin määrästä ei toistaiseksi ole.

Nyt vuodetun 3D-renderöinnin lisäksi Xperia C6:sta on aiemmin nähty vuotokuvia, jotka esittelevät puhelimen prototyypin toimintaa käytössä. Kuvat ovat nähtävissä alta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja