Sonja Kailassaari unohti tanssiaskeleet suorassa TTK-lähetyksessä – näin tuomarit reagoivat

Tanssii Tähtien Kanssa -jaksossa Sonja Kailassaaren esitys ei mennyt täysin putkeen. 

Toimittaja Sonja Kailassaari ja Matti Puro nousivat Tanssii Tähtien Kanssa -parketille esittämään jiven Mamban Sä oot historiaa -hitin tahtiin. Kailassaari unohti useampaan otteeseen askeleet aina tanssin aikana, mutta onnistui pääsemään kuitenkin takaisin rytmiin.

Tuomarit Jukka HaapalainenHelena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen kehuivat, kuinka Kailassaari pystyi ottamaan askeleista nopeasti kiinni.

– En tiedä, onko kukaan noin tyylikkäästi ikinä mokaillut. Sait kiinni aina uudestaan ja olihan lopetus ihan mieletön, Ahti-Hallberg kommentoi esitystä.

– Mielestäni Sonja ja Matti on ennen kaikkea tyylin taiturit. Oli tanssi mikä tahansa, yleensä teiltä löytyy osumatarkkuus. Vaikka siellä oli nyt vähän stipluja, silti teillä on aina semmonen kepeys ja välittömyys ja kiinnostavia koreograafisia oivalluksia siellä. Kaikesta huolimatta tekee mieli sanoa, että Sonja ja Matti yhteensoppiin, nytkin tanssissa melkein toppiin, Uotinen sanaili.

Tuomarit antoivat esitykselle yhteensä 21 pistettä.

Katso parin aikaisemmat tanssit tästä! 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat