Nämä bikinikuvat eivät ole sitä, miltä näyttävät – somevaikuttaja paljasti, kuinka ovelasti maksetut mainokset todellisuudessa syntyvät

Kendall keksi tavan loihtia rantakuvat menemättä rannalle.

Amerikkalainen somevaikuttaja Kendall Kiper paljasti hitiksi nousseella TikTok-videollaan, kuinka hänen upeat rantakuvansa todellisuudessa syntyvät. Sen sijaan, että Kendall olisi oikeasti olisi lähtenyt rannalle, hän ottikin kuvat omalla kotipihallaan Atlantassa!

Kuvaustilanteissa tarvittiin luovuutta

New York Postin mukaan Kendall tekee paljon maksettuja mainoksia sosiaalisen median kanavilleen ja siksi kuvauksiin onkin tarvittu luovuutta. Kun trooppista ympäristöä ja rantaa ei Katien kotiseudulla Atlantassa ole tarjolla, hän päätti luoda haluamansa puitteet keinotekoisesti. 

Kendall kertoo, että hän osti yhteensä 45 dollarin eli noin 41 euron arvosta hiekkasäkkejä ja loihti niillä rantahietikon. Sitten bikinit päälle ja pyyhe mukaan ja autenttisilta vaikuttavat rantakuvat olivat purkissa.

Kendall paljasti salaisuutensa TikTok-videolla, jolle on tähän mennessä kertynyt yli yhdeksän miljoonaa katsojakertaa.

– Tytön on tehtävä se, mikä tytön on tehtävä, hän julistaa videolla.

Videon tuoma huomio tuntuu hämmästyttävältä

Videon saama suosio ällistyttää naista. Hän kertoo Jam Pressille, että hän on aina halunnut inspiroida muita.

– Tuntuu kuin haaveeni olisi toteutunut, hän kertoo tuntemuksistaan suosion keskellä.

– Etenkin siksi, että minusta tuntui, että luovuin niin monesta asiasta viime vuonna.

Kendall kertoo, että hän on saanut jonkin verran myös negatiivista palautetta. Jotkut ovat pitäneet valitettavana sitä, että hän päätti luoda valheellisen kuvan todellisuudesta. Tästä palautteesta hän ei ole ollenkaan samaa mieltä.

Aiemmin leikitellyt kuvilla

Kendall on ennenkin turvautunut luovuuteen kuvien kanssa. Kerran hän osti kahluualtaan ottaakseen yhden kuvan erästä kaupallista yhteistyötä varten. Erääseen toiseen otokseen hän editoi kuvankäsittelyohjelmalla kukkasia kuvaansa.

Kendall käyttää usein tripodia kuvaamisen. Joskus kuvausapurina on hänen äitinsä, joka keksi ajatuksen näistä "rantakuvista".

Näistä fiktiivisistä kuvista huolimatta Kendall haluaa myös jakaa sosiaalisessa mediassa kuvia "Instagram vastaan todellisuus" -tyyppisistä hetkistä. Hän muistaa ajat, jolloin oli nuorempi eikä tajunnut, että kaikki ei ole niin luksusmaisen upeaa kuin miltä sosiaalisessa mediassa näyttää.

Lue myös:

    Uusimmat