Kuinka monta miestä tarvitaan ottamaan yksi valokuva? Mies nappasi upean kuvan serkustaan, mutta se ei niin helposti käynytkään – tätä kuvan ottaminen vaati

Mieskolmikko otti naisesta upean kuvan luovaa tekniikkaa käyttäen.

Upeaan somekuvaan tarvitaan uskollinen apuri – tai kolme sellaista. Miguel Pereda paljasti omalla Twitter-tilillään, kuinka suuren operaation suloinen somekuva oikein vaati. Kommenteissa Miguel kertoi, että kuvassa poseerava nainen on hänen serkkunsa.

Miguelin julkaisemassa kuvaparissa näkyy tilanne kuvan ottajien kannalta sekä valmis lopputulos. Serkkunaisesta otettu iloinen kuva kauniina kesäpäivänä Los Angelesissa vaati sen, että Miguel itse roikkui veden yllä kahden miehen pitäessä hänestä kiinni. Vaivannäkö kannatti, sillä kuvasta tuli erittäin julkaisukelpoinen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kumppanin, ystävän tai sukulaisen valjastaminen omaksi henkilökohtaiseksi kuvaajaksi ei ole ilmiönä uusi. Aiemmin sosiaalisessa mediassa on naurettu esimerkiksi tapaukselle, jossabrittimies ikuisti valokuvaansa koko joukon miehiä, jotka kuvasivat rantahiekalla poseeraavia tyttöystäviään – ollessaan itsekin toimittamassa samaa tehtävää.

"Hän on se selfie-tikku"

Miguelin twiiitistä on tykätty Twitterissä jo yli 243 000 kertaa. Twiittiä on myös jaettu eteenpäin liki 30 000 kertaa.

– Selfie-tikku olisi toiminut, kommentoi eräs Twitter-käyttäjä.

– Meillä ei ollut sellaista, Miguel kuittasi.

– Kuvittelepa, että elämässäsi olisi näin kannustavia ihmisiä, ihailee yksi kommentoija.

Miguelin tapauksessa suurta riskinottoa ei nähty, mutta aiemmin ovat puhuttaneet erinäiset somekuvat, joiden ottaminen on ollut monen mielestä hieman turhan riskialtista. Muistatko esimerkiksi matkabloggareina tunnetut Instagram-vaikuttajat, jotka nappasivat vaikuttavan kuvan liikkuvassa junassa ollessaan? Kuvassa pari roikkui junasta hyvinkin vaarallisen näköisesti.

Lue myös:

    Uusimmat