Ariellan bikinivideo osoittaa, kuinka järjettömästi somevideoilla voi huijata: "Minulla ei ollut aavistustakaan, että se on niin helppoa"

Näin kauneussuodattimet toimivat Instagramissa – Katso video! 3:00
KATSO MYÖS: Näin kauneusfiltterit toimivat Instagramissa.

Ariella näyttää, kuinka helposti itseään voi muuttaa videoihin, mutta muistuttaa, että jokainen on kaunis sellaisena kuin on.

Moni somevaikuttaja on tuonut ilmi, kuinka helppoa valokuvien muokkaaminen somejulkaisuihin on, ja kuinka moni sitä harrastaa. Aiemmin esimerkiksi meikkitaiteilija Holly Cockerill  näytti kuvillaan, kuinka helposti someotokset voi muuttaa "täydellisiksi".  

Hiljattain australialainen, kehopositiivisuudestaan tunnettu Ariella Nyssa paljasti, kuinka helppoa vartalon muokkaaminen on videoihinkin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Minulla ei ollut aavistustakaan..."

25-vuotias malli ja somevaikuttaja Ariella omaa 1,8 miljoonaa seuraajaa TikTokissa ja Instagramissa yhteensä.

Ariella kertoi australialaiselle News.com.au-sivustolle olleensa shokissa siitä, kuinka paljon videoita pystyi siihen tarkoitetulla sovelluksella muokkaamaan.

– Minulla ei oikeasti ollut aavistustakaan, että se on niin helppoa, että menee vain sovellukseen ja muokkaa vartalon sellaiseksi, hän päivittelee. 

– Tiedän, että ihmiset muokkaavat vartaloitaan kuviin, ja se on helppoa, mutta minulla ei ollut aavistustakaan, että voit vain painaa nappia ja se muuttaa koko kehosi videollakin.

"Nämä sovellukset ovat hulluja ja pelottavia"

Videolla Ariella poseeraa vihreissä bikineissä vartalo muokattuna sovelluksen avulla. Videon lopuksi Ariella näyttää, miltä hänen vartalonsa näyttää muokkaamattomana.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Nämä sovellukset ovat hulluja ja pelottavia, olet kaunis juuri sellaisena kuin olet, kuningatar, Ariella kirjoitti videon saatetekstiin muistutukseksi.

"Tarvitsen tuon sovelluksen"

Monelta on mennyt Ariellan pointti täysin ohi, ja useat kommentoijatkin ovat halunneet lähinnä tietää, millä sovelluksella vastaaviin tuloksiin pääsee. 

– En rakasta itseäni, joten mikä tuon sovelluksen nimi on? möläytti eräs kommentoija suoraan.

– Tarvitsen tuon sovelluksen, tunnusti toinen.

– Mikä se sovellus on? Kysyn ystävän puolesta, vitsaili kolmas.

Toki lukuisat kommentoijat ovat myös kauhistelleet sovellusta hamuavia ja muistuttaneet, että niiden käyttö vain ruokkii ilmiötä entisestään.

Ariellan 1,7 miljoonaa katselukertaa kerännyt video on osa TikTok-trendiä, jonka News.com.au-sivuston mukaan aloitti somevaikuttaja Coralie Karczewski  omilla videoillaan aiheesta. 

Lue myös:

    Uusimmat