Danae paljastaa kikat, joilla saa somekuviin välittömästi terhakammat rinnat

Somevaikuttaja näyttää, kuinka kuviin voi huijata itselleen suuremmat ja terhakammat rinnat.

Amerikkalainen, Dubaissa asuva fitness- ja terveystoimittaja sekä sosiaalisen median vaikuttaja Danae Mercer todistaa omilla somekuvillaan, kuinka helppoa vartalon ulkonäköä on muokata somekuvia varten. Danaella on Instagramissa yli 2,4 miljoonaa seuraajaa, ja nainen on omistanut koko tilinsä erilaisille naisten kokemille ongelmille, erityisesti kehonkuvasta keskustelulle.

Olemme aiemmin kertoneet esimerkiksi Danaen suositusta julkaisusta, jolla nainen paljasti, kuinka selluliitti katoaa näppärästi somekuvista.

Danaen tarkoitus on muistuttaa, ettei kaikkiin näkemiinsä somekuviin kannata luottaa. Monen "täydellisen" somekuvan taustalla on oikea asento, oikea valaistus ja oikea kuvakulma. Hiljattain Danae paljasti tavat, joilla moni huijaa kuviinsa itselleen isommat ja terhakammat rinnat.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videolla kolme vinkkiä ryhdikkäämpiin rintoihin

Julkaisemallaan videolla Danae näyttää, kuinka eri asennot vaikuttavat rintamuksen ulkonäköön. Nainen näyttää ensin, kuinka rennosti roikkuvat rinnat muuttuvat terhakammiksi asentoa vaihtamalla.

Toinen asentovinkki saa rinnat niin ikään terhakoitumaan ja näyttämään suuremmilta.

Kolmannen vinkin mukaan bikinien olkainta siirtämällä rinnat saa näyttämään somekuviin valmiilta.

Danaen tarkoitus ei ole kuitenkaan saada jokaista somettavaa asettelemaan rintamustaan kuviin oikein. Päinvastoin: hän haluaa muistuttaa, ettei kaikki somessa näkyvä ole todellista ja rintoja on kaikenkokoisia ja -näköisiä.

Seuraajat ovat ottaneet julkaisun mielissään vastaan.

– Tämä on ollut suuri epävarmuuteni aihe. Kiitos niin paljon, Danae, kommentoi eräs.

– Kiitos siitä, että olet olemassa, ylisti toinen. 

Näin treenaat rinnat ryhdikkäiksi:Lue myös:

    Uusimmat