Somevaikuttaja Miisa Rotola-Pukkilan lähipiiri ihmettelee tähden valtavaa TTK-treenimäärää: "Läheiset ovat sitä todella paljon kauhistelleet"

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa upeasti pärjännyt Miisa Rotola-Pukkila vastaa YouTube-kanavallaan faneja askarruttaviin kysymyksiin.

Sosiaalisen median vaikutta Miisa Rotola-Pukkila on heittäytynyt syksyn ajaksi tanssin pyörteisiin tanssiopettaja Marko Keräsen johdolla. Katsojat ovat päässet ihastelemaan tähtiparin vaikuttavia suorituksia sunnuntaista toiseen.

Rotola-Pukkila julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jonka yhteydessä hän vastaa seuraajiensa kysymyksiin liittyen ohjelmaan ja tulevaisuuden suunnitelmiinsa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa mukana olo on vienyt paljon aikaa YouTube-tähden muilta töiltä.  

– Sitä on välillä myös mietittävä omaa jaksamista. Sen takia videoita ei ole tullut niin usein, koska voimavarat ei aina kaikkeen riitä, Rotola-Pukkila kertoo videolla.

Tänä vuonna Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kausi on ennätyspitkä. Rotola-Pukkila kertoo yllättyneensä sen kestosta.

–Olin valmistautunut tosi rankkaan syksyyn. Kauden pituus on yllättänyt.  Se on tullut tavallaan yllätyksenä, miten pitkä prosessi tämä on ja miten pitkälle olen päässyt.

Rotola-Pukkila ja Keränen harjoittelevat tanssia jopa yli 30 tuntia viikossa.  

– Ei ole yhtään lepopäivää. Joka päivä on tanssia. Se voi kuulostaa tosi hullulta ja minun läheiset ovat sitä todella paljon kauhistelleet. Minulla ei ole mitään hätää ja jaksan hyvin. Ja pitää muistaa, että tämä on yksi ajanjakso elämässä ja tämän jaksaa painaa läpi.

– Vaikka kroppa ja mieli on ollut kovalla, niin tanssin ilo on säilynyt.

Tähtitanssija suunnittelee häitään puolisonsa somevaikuttaja Tomas Grekovin kanssa. Parisuhteen yhteinen aika on jäänyt myös vähemmälle syksyn aikana.

– Yhteistä aikaa on vähän, mutta yritetään ottaa ilo irti niistä pienistä hetkistä mitä meillä on.

Alla näet Miisan YouTube-videon. Artikkelin yllä olevalla videolla Miisa ja Marko kertovat lisää harjoituksistaan. 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja