Sometähti Miisa Rotola-Pukkila selätti TTK-kisaväsymyksen: "Nyt vain haluaa nauttia viimeisistä hetkistä, kun pääsee esiintymään"

Tänään sunnuntaina nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -erikoisjakso, sillä semifinaalilähetys peruttiin koronavirustartunnan vuoksi.

Syksyn ajan Tanssii Tähtien Kanssa -suosikkiohjelmassa ihastuttanut somevaikuttaja Miisa Rotola-Pukkila ja hänen tanssiparinsa Marko Keränen kertovat kuulumisiaan treenisalilla.

Rotola-Pukkila on saanut uutta virtaa, vaikka tänä vuonna suosikkiohjelma on ennätyksellisen pitkä.

– Puolen välin paikkeilla tuli pientä kisaväsymystä, mutta nyt tuntuu, että sai energiaa lisää. Nyt vain haluaa nauttia viimeisistä hetkistä, kun pääsee esiintymään ja tanssimaan, Rotola-Pukkila kertoo.

– Pari tai kolme viikkoa on ollut uutta energiaa ja tekemisen meininkiä. Meinasi tehdä pienen notkahduksen välimaastossa, mutta nyt on ollut hyvällä energialla, Keränen jatkaa.

YouTube-tähti on nähty syksyn mittaan vaikuttavissa ja haastavissa tansseissa. Hän on näyttänyt katsojille myös upeaa heittäytymistä.

Katso koko haastattelu videolta, joka tehtiin tiistaina! Toisin kun videolla sanotaan, semifinaalia ei käydä ensi sunnuntaina

Tänään sunnuntaina nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -erikoisjakso, sillä semifinaalilähetys peruttiin koronavirustartunnan vuoksi. Semifinaalilähetyksen peruuntumisesta huolimatta on tanssintäyteinen ilta, kun MTV3-kanavalla esitetään ennennäkemätön erikoisohjelma täyden kympin tansseista kautta aikojen.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja