Mainos

Soini: Heinäluoma pyörittänyt koko show'ta

Oppositiojohtaja Timo Soini maalailee värikkäin sanankääntein tulevaa hallitusta. Soinin mielestä tulossa on oikea basaarihallitus, jossa kioski on auki joka nurkalla.

Soini väittää, että kokoomus on antanut demareille periksi ja hallitustunnusteluja on käytännössä pyörittänyt SDP:n Eero Heinäluoma.

Vasemmistoliitolle räätälöityä vanhan hallituksen esitystä Portugali-paketista Soini pitää kepulikonstien äitinä.

- Aika notkea porukka pitää olla, että basaarihallitus saadaan pystyyn. Siellä on kioski auki joka nurkalla, Soini veistelee.

Notkealla Soini tarkoittaa sitä, että monen takin pitää vielä kääntyä ennen kuin valmista tulee. Erityisesti Soinin luupin alla on vasemmistoliitto, jolle pitää räätälöidä Portugali-tukea varten erikoistemppu, vanhan hallituksen esitys.

- Vielä se, että nähdäänkö semmoinen arvoton näytelmä, että jo edesmennyt hallitus tuo tiedonannon ja sitten saa luottamuksen. Kyllä minä sanon, että se on jo kansanvallan kannalta arvotonta. Se on oikein kepulikonstien kepulikonsti.

Soini ihmettelee, miten TV2:n homoillasta tuttu vastapari, vihreät ja kristillisdemokraatit, rakentavat jo yhteistä perhepoliittista ohjelmaa.

Soinin mielestä myös kokoomus on antanut demareille periksi, niin tärkeä pääministerin paikka on puolueelle.

- Kyllä Heinäluoma pyörittää tätä show'ta aivan suvereenisti ja kokoomukselle on tämä pääministerin paikka niin tärkeä, että sietokynnys on korkealla.

(MTV3)

Katso Matti Maunun juttu (Seitsemän uutiset 19.5.2011)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja