SM-liigaseura jyrättiin toistamiseen rumin lukemin lyhyen ajan sisään – toimitusjohtaja avautuu: "Anteeksiantamatonta"

SM-liigassa viimeisellä sijalla majaileva SaiPa otti keskiviikkona rumasti kuokkaan kotonaan HPK:lta. Joukkue on ajautunut pahaan tappioputkeen. Nyt seuran toimitusjohtaja Jussi Markkanen kommentoi SaiPan kanavissa julkaistussa viestissä tilannetta, hän tuomitsee joukkueen esityksen.

Viiden ottelun tappioluisun aikana lappeenrantalaisten verkko on soinut luvattoman paljon. Keskiviikkoiltana nippa nappa 2000 henkeä sai todistaa todellista tyrmäystä, kun HPK johti 8–1 jo kahden erän jälkeen. 

Tappioiden tie alkoi vajaat kaksi viikkoa sitten Ilveksen vieraana. Tuona synkkänä sunnuntaina upposi niin ikään kahdeksan kiekkoa lappeenrantalaismaaliin. 

Pikkuseuran vaikeuksia kommentoi nyt toimitusjohtaja Jussi Markkanen avoimessa kirjeessään. Viesti on julkaistu SaiPan sosiaalisen median kanavissa. 

Kirjeessä Markkanen pahoittelee SaiPan keskiviikkoista esitystä. Hän kuvailee sitä anteeksiantamattomaksi. 

– Joukkueemme eilinen esitys 7.12.2022 oli anteeksiantamatonta. Se on tapahtunut tosiasia, eikä sitä pääse karkuun. Käymme läpi asioita ja viimeaikaisia tapahtumia juurta jaksaen, niin kuin aina. Aikaa on kulunut reilu viikko, kun kuljimme voittoputkessa ja kaikki näytti paremmalta, Markkanen kirjoittaa.

Toimitusjohtaja vetoaa viestissään myös suoraan kannattajiin. Joilta hän toivoo erityistä tukea vaikeana aikana. Voit lukea viestin kokonaisuudessaan täältä

SaiPa on SM-liigassa viimeisenä. Edessä Vaasan Sport on karannut jo seitsemän pisteen päähän. 


Lue myös:

    Uusimmat