SM-liigassa hurjat murskajaiset! SaiPan verkkoon kahdeksan osumaa, Lukko iskussa Raumalla

Jääkiekon SM-liigassa keskiviikon kierroksella ohjelmassa oli kaksi ottelua.

Raumalla Lukko yritti palata jälleen sarjakärkeen, kun se kohtasi Sportin. Hanke onnistui, kun Sport jäi jalkoihin lukemin 5–2.

Lukon lopullinen karkumatka käynnistyi toisen erän puolessa välissä, kun Henri Ikonen iski illan toisen maalinsa.

Jere Karjalainen ja Niklas Ylitalo osuivat vielä kolmannessa erässä.

Ikosen lisäksi kahden tehopisteen iltamaa vietti Otto Somppi (0+2).

Kierroksen murskajaiset nähtiin Lappeenrannassa, kun sarjajumbo SaiPa päätyi HPK:n pesukoneeseen.

HPK johti peliä avauserän jälkeen jo 3–0. Veikko Loimaranta kavensi, mutta se jäi isäntien kannalta laihaksi lohduksi hurjan myrskyn keskellä.

HPK iski toisessa erässä peräti viisi osumaa ja otti lopulta 8–2-voiton. HPK:n illan tehomiehiä olivat Steve Moses (1+3) ja Jere Jokinen (0+4).

Kerho nousi voiton myötä sarjataulukossa sijalle 11. SaiPa on vihoviimeisenä (15:s).