SM-liigapelaajan pesti nopeasti ohi – jättää jo toisen seuran lyhyen ajan sisään

Pelicans tekee 1-1 maalin 1:21
Katso: Oskar Autio torjui vielä ensimmäisen yrityksen, mutta oli lopulta voimaton, kun Aatu Jämsen viimeisteli näyttävän maalin.

Oskari takaisin, Oskar pois, kuuluu KooKoosta. Maalivahti Oskari Setänen on toipunut pelikuntoon ja jääkiekon SM-liigan kouvolalaisseura on samalla purkanut Oskar Aution pelaajasopimuksen.

KooKoo tiedottaa tammikuun alussa HIFK-ottelussa loukkaantuneen Setäsen kuntoutuneen ja olevan kokoonpanossa tänään, kun seura pelaa Raumalla Lukkoa vastaan. KooKoolla on maalivahtiosastollaan Setäsen lisäksi Nick Malik.

Setäsen tervehdyttyä maalivahti Oskar Aution ja KooKoon välinen pelaajasopimus on purettu. Autio liittyi KooKoon riveihin 16. tammikuuta julkaistulla kuukauden mittaisella sopimuksella, johon sisältyi optio loppukaudesta.

KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultasen mukaan Autiolle "aukesi mahdollisuus siirtyä toiseen joukkueeseen, joten asiat etenivät nopeasti ja hyvässä yhteisymmärryksessä".

Autio pelasi KooKoon maalilla kaksi ottelua. Torjuntaprosentti jäi 84,3:een.

Autio oli tätä ennen hypännyt joulukuussa paikkaustehtäviin TPS:n maalivahtiosastolle pätkäsopimuksella. Hän pelasi turkulaisten riveissä kolme matsia torjuntaprosenttinaan 90,7.

Autio oli pelannut edelliset kaudet Pohjois-Amerikassa. Viime sesongilla hän tahkosi sekä NCAA- että ECHL-otteluita.

Olli Salo sairaana

KooKoo pelaa Raumalla ilman päävalmentaja Olli Saloa ja maalivahtivalmentaja Tommi Satosaarta.

Salo jää sivuun sairastumisen vuoksi, kun taas Satosaari on Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueen mukana Yhdysvalloissa.

Lue myös:

    Uusimmat