SM-liigan nimen hinta 1,5–2 miljoonaa

Jääkiekon SM-liigan nimenmyyntiprosessi on yhä kesken. Konkreettisia ostajaehdokkaita ei tällä hetkellä ole pöydällä.

SM-liigan myyntijohtajana pian viiden kuukauden ajan toiminut Joni Vesalainen ilmoitti jo nimityksensä yhteydessä tavoitteekseen liigan nimen myymisen. Tähän mennessä logo on vaihtunut ja SM-liigan sijaan nyt puhutaan vain Liigasta. Virallinen taustayhtiö on edelleen SM-liiga Oy.

– Tämä brändimuutos, jonka myötä tuli uusi logo ja puheessa sekä viestinnässä nimeksi Liiga, oli laitettu rakenteille jo ennen minun tuloani, Vesalainen täsmentää.

Liigan nimen myyminen on sen sijaan entisen JJK:n jalkapallopomon harteilla. Yhden kauden hintalappu on 500 000 euroa, mutta pelkästään tämä ei riitä.

– Se on lähtöhinta, mutta kyseessä tulee olemaan useampivuotinen sopimus. Puhutaan minimissään kolmen vuoden sopimuksesta eli kokonaiskustannus on silloin 1,5–2 miljoonaa euroa. Sellaisten yritysten löytäminen ei välttämättä ole ihan arkipäivää Suomessa, Vesalainen kertoo.

– Nimi on myynnissä ja asia pyörii taustalla, mutta mikään pääprioriteetti se ei tällä hetkellä ole, eikä sen suhteen ole mitään paniikkia.

SM-liiga kertoo brändin uudistukseensa liittyvistä asioista kauden avausinfossa 9. syyskuuta.

Lue myös:

    Uusimmat