SM-liigalta yllättävä reaktio Ville Niemisen pimahtamiseen

Pelicansin päävalmentaja Ville Nieminen selviää ilman lisärangaistuksia eilisestä pimahtamisestaan jääkiekon SM-liigaottelussa HPK:ta vastaan.

Nieminen lensi ulos kiehahdettuaan ottelun toisessa erässä ja heitettyään jäälle pikkutakkinsa, pyyhkeitä sekä juomapulloja

Nieminen tulistui, kun lahtelaisten Hannes Björninen taklasi HPK:n Nicklas Luceniusta ja lensi ulos. Hanskat jäähän tiputtanut HPK:n puolustaja Miro Karjalainen selvisi henkilökohtaisella kymmenen minuutin jäähyllä.

Vaikka purkaus oli varsin raju, Niemiselle ei seurannut ulosajostaan toimitsijakieltoa. Nieminen saa näin luotsata lahtelaisia tänään kotiottelussa Tapparaa vastaan. Asia selvisi Liigan Twitter-tilin vastauksessa yksittäiselle käyttäjälle.

– Tilanne ei edennyt Liigan kurinpitodelegaation käsittelyyn, Liiga kirjoitti.

Liiga oli nostanut yllättävällä, humoristisen kaltaisella tavalla esiin Niemisen pimahtamisen videotwiitin muodossa. Liiga kirjoitti twiitin yhteyteen allekkain sanat pikkutakki, juomapullo ja pyyhkeet, niin että kaikissa niissä oli niin sanottu oikein-merkki.

Tapaus herätti keskustelua, ja Liiga viestitti vastauksissa yksittäisille käyttäjille, ettei perjantain kierrokselta edennyt mikään tilanne kurinpitokäsittelyyn asti.

Lue myös:

    Uusimmat