#Slush13 – Seuraa startup-tapahtumaa suorana ja kommentoi!

Slush-tapahtuma starttasi Helsingissä tänään.  Tältä sivulta voit seurata suoria nettilähetyksiä tapahtuman neljältä eri lavalta, tänään ja huomenna.


Slush-tapahtuma on tarkoitettu sekä startup-yrityksille että asemansa vakiinnuttaneille kasvuyrityksille. Helsingin Kaapelitehtaalle saapuvat 13.–14. marraskuuta maailman johtavat sijoitusrahastot, joista suurimmat ovat etsimässä kymmenien miljoonien eurojen sijoituskohteita. Paikalla ovat myös aktiiviset enkelisijoittajat ja kokeneet sarjayrittäjät. Slush pyrkii linkittämään yritykset potentiaalisimpien rahoittajien kanssa.


Euroopan suurimmassa kasvuyritys- ja sijoittajatapahtumassa on yli tuhat yritystä Pohjois-Euroopasta, Venäjältä ja kauempaakin. Esillä ovat tietotekniikan ohella entistä monipuolisemmin osaamisintensiiviset alat kuten "cleantech" ja "life sciences".

Startup Saunan järjestämä tapahtuma on kasvanut nopeasti. Vuonna 2012 Slush toi saman katon alle 3 500 kävijää yli 30 maasta. Paikalla oli 600 kasvuyritystä ja 300 kansainvälistä riskirahoittajaa, joiden sijoitusvarallisuus oli yli 30 miljardia. Median edustajia oli 150.

Slush on yksi Team Finlandin kärkihankkeista. Sen tavoitteena on vauhdittaa investointeja suomalaisyrityksiin sekä nostaa Suomi startup-toiminnan kiinnostavimmaksi sijaintipaikaksi maailmassa.


MTV on Slush-tapahtuman yhteistyökumppani Tosielämän diili -juttusarjalla. Katso sarjan yritysesittelyt.Lue myös:

    Uusimmat