Skype muuttuu taas yksinkertaisemmaksi – Snapchatista kopioitu tarinatoimintokin poistuu

Microsoftin omistama viestintäpalvelu Skype on kertonut muutoksista, jotka tekevät palvelusta jälleen yksinkertaisemman.

Uusi kehitysvaihe Skypessä tarkoittaa muun muassa Snapchatin kopioinnin lopettamista. Uusi päivitys poistaa Skypestä Snapchatin tarinatoimintoa muistuttaneen Highlights-osion sekä myös erilaisia kuvanmuokkausvaihtoehtoja tarjonneen Capture-kameran.

”Viimeisen kuluneen vuoden aikana kokeilimme joitakin design-muutoksia ja kuulimme asiakkailta, että teimme joistakin keskeisistä ydintoiminnoista tarpeettoman monimutkaisia. Soittamisesta tulee vaikeampaa ja Highlights-toiminto ei innostanut enemmistöä käyttäjistä. Meidän piti ottaa askel taaksepäin ja yksinkertaistaa!” toteaa Skypen ja Outlookin designista vastaava Peter Skillman Skypen blogimerkinnässä nyt.

Lisäksi Skypen mobiilisovellukset uudistuvat myös käyttöliittymältään niin, että jatkossa alareunasta löytyvät erilliset painikkeet vain keskeisimmille eri näkymille eli keskusteluille, puheluille ja yhteystiedoille.

Käyttäjillä on aikaa ladata aiemmat Highlights-julkaisunsa halutessaan talteen 30. syyskuuta asti.

Myös Skypen työpöytäsovellusversio uudistuu. Painikkeet keskusteluille, puheluille, yhteystiedoille ja ilmoituksille siirtyvät perinteiseen sijaintiinsa sovelluksen vasempaan yläkulmaan.

Lisäksi Skype saa takaisin myös tuttuja teemoja, kuten esimerkiksi sinertävän Skype Classic -teeman.

Uudistukset ovat osa Skype-versiota 8.29 eri alustoilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja