Mainos

Skodan uutuusmalli tulossa tarjolle sporttisena hybridinä?

Skodan tavoitteena on, että vuonna 2025 neljäsosa sen myymistä autoista olisi hybridejä ja täyssähköautoja. Yksi ensimmäisistä hybridimalleista saattaa olla Karoqin tehokkaampi painos.

Skoda Karoqista on suunnitteilla suorituskykyisempi RS-versio. Tsekkiläisvalmistajan kehitysjohtaja Christian Strube paljasti Frankfurtin autonäyttelyssä taistelevansa sen puolesta, että RS-versio saataisiin tuotantoon. Auto Expressin tietojen mukaan Karoq RS olisi joko ladattava tai perinteinen hybridi.

Karoq on Yetin epäsuora korvaaja ja Kodiaqin pikkuveli. Jo lähtökohtaisesti kompaktin ja ketterän Karoqin RS-versiossa olisi Struben mukaan paljon potentiaalia – jopa enemmän kuin seitsenpaikkaisen Kodiaqin sporttimallissa, joka sekin on tulossa markkinoille.

Karoq RS asettuisi napit vastakkain Seat Atecan Cupra-mallin kanssa. Atecan sporttiversiossa odotetaan olevan noin 300 hevosvoimaa.

Skodan ensimmäinen hybridi on kuitenkin todennäköisesti uusi Superb, joka saapuu vuonna 2019. Hybridiversio on suunnitteilla myös Kodiaqista.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.