Skandaali junioreiden jääkiekko-ottelussa – brutaali viikateisku teki karmeaa jälkeä: "Verta oli kaikkialla"

Ottelu jouduttiin keskeyttämään Ruotsin alle 20-vuotiaiden jääkiekkosarjassa, kun vastustaja huitaisi Hille/Åbyggebyn pelaajaa 18-vuotiasta Kid Anderssonia kasvoihin, kertoo Sportbladet. Andersson jakoi Sportbladetille kuvia osuman aiheuttamista jäljistä.

Hille/Åbyggebyn vieraspelimatka sai karun käänteen, kun ottelu jouduttiin keskeyttämään, kun ottelun kolmatta erää oli pelattu 14 minuuttia. Andersson oli putsannut vettä pois vaihto-aitiosta vastustajaa kohti. Tämä oli kääntynyt ja huitaissut voimalla Anderssonia naamaan.

– Kaikki kävi niin nopeasti, että en ehtinyt reagoida. En tiennyt edes, että mitä oli tapahtunut. Näin ainoastaan, että verta oli kaikkialla. Sitten oksensin ja voin todella huonosti. En tiennyt, mihin minun tulisi mennä, Andersson viestitti Sportbladetille.

Tapahtuneesta on nyt kulunut kolme päivää, eikä Andersson pysty vielä puhumaan tai hädin tuskin syömään nestemäistä ruokaa. Hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan Faluniin, jossa lääkärit yrittivät pelastaa suusta sen, mitä pelastettavissa oli. Koko yläleuka ja -huuli on täysin vaurioitunut.

– En voi nyt hyvin. Ajattelen tilannetta ja kaivan itseäni syvemmälle. Samalla yritän ottaa asiat kuin ne on. Otan päivän kerrallaan. En ymmärrä, että tällaista on jääkiekossa ja toivon, etten koskaan pääse näkemään samanlaista jäällä, Andersson kirjoitti.

Anderssonin isä on tehnyt tapauksesta rikosilmoituksen. Vastustaja Avesta BK kertoi tiedotteessa, että kyseinen pelaaja on suljettu pois kaikesta seuran toiminnasta. 

Lue myös:

    Uusimmat