Pasta
- 300 g pastaa
- 1 sipuli
- 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
- 1 dl vihreitä oliiveja
- suolaa ja pippuria
- oliiviöljyä
- 500 g lohifileetä
- suolaa ja pippuria
Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Hienonna sipuli ja kuullota se pehmeäksi oliiviöljyssä. Pyöräytä pannulla oliiviviipaleet, sitruunan kuoriraaste sekä mehu. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita oliivisipuli seos pastan joukkoon. Leikkaa kala annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla ja paista pannulla kypsäksi. Tarjoile.
Marja-jogurttihyve
- 5 dl jogurttia
- 2 dl mansikoita tai muita kesämarjoja
- 6 kpl keksejä (esim. digestive)
Murskaa keksit lasin tai kulhon pohjalle. Soseuta mansikat ja sekoita sose jogurtin joukkoon. Kaada seos kulhoon keksinmurujen päälle ja tarjoile jälkiruoka kylmänä.
Respti: Alex Nurmi / Ruokala