Sisusta kuin Carrie Bradshaw – kopioi upea tyyli!

Rakastatko Carrie Bradshaw'n kuuluisaa kotia Sinkkuelämää-sarjasta? Kopio suositun hahmon lämmin tyyli omaan asuntoosi.

Pieni ja kodikas, mutta ehdottoman tyylikäs – niillä sanoilla voisi kuvailla ehkä yhtä maailman kuuluisimmista televisioasunnoista. Vaikka Carrien pieni koti olisi pienen pintaremontin tarpeessa, säväyttää se silti naisia ympäri maailmaa.

Muhkeus ja pehmeys ovat avainsanoja suosikkihahmon sisustustyylin kopioimisessa. Petaa sänkyysi paksu peitto ja upottavat tyynyt, sekä valitse sinne lakanat pehmeästä luonnonmateriaalista.

Unohda myös turhat krumeluurit ja hienot huonekalut. Carrien sinkkukodin yöpöytänä toimii rennosti vanha puutuoli ja makuuhuoneen lattiaa koristaa mikäs muu kuin hellyttävä räsymatto.

Lukeminen on Carrien rakas harrastus ja se näkyy myös kuuluisan roolihahmon asunnossa. Seinät ovat täynnä kirjahyllyjä ja lukemiseen on varattu mukava nahkatuoli. Katso täältä, miltä Carrien sinkkukoti näyttää.

Kiho muuttaa kodin tyylin

Vaatehuone lienee sängyn ohella Carrien kodin tärkeimpiä paikkoja. Sinkkuelämää 2 -elokuvassa toimittaja-kirjailija omistaa hieman hulppeamman paikan kenkäkokoelmalleen, mutta sinkkuaikoina tarjolla on varsin räjähtänyt vaihtoehto. Ehkä Carriekin on opiskellut kaappien järjestelyn tärkeimpiä sääntöjä ennen muuttoaan.

Jos sinulla on jo ennestään vaatehuone, voit muuttaa sen unelmiesi pukeutumistilaksi Carrien tyyliin. Hanki runsaasti hyllytilaa vaatteillesi ja upota niihin pienet spottivalot. Muista myös leveät vaaterekit ja keskeltä huonetta löytyvä muhkea istuin, jolle voit istahtaa asuja vaihtaessasi. Värejä valitessa suosi tyttömäisiä mutta pehmeitä sävyjä, kuten hentoa vaaleanpunaista ja helmenharmaata.

Avioparin yhteisessä asunnossa yhdistyvät niin Carrien kodikkuus kuin Kihon klassinen tyylikkyys. Värit ovat perusvärejä, eli harmaata, ruskeaa ja sinistä. Materiaalit ovat jälleen muhkeita, mutta laadukkaampia kuin Carrien sinkkukodissa. Myös suomalainen design on päässyt esiin, sillä sininen Lola-tuoli on päässyt keskelle pariskunnan olohuonetta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja