Sipe Santapukilta uusi aluevaltaus – kirjoitti ja lukee äänikirjeen: "Haluan, että tarinani on rohkaisun sana"

2:40
Sipe Santapukki kehuu puolisonsa Minna Kaupin laulutaitoja.

Projektin tarkoituksena on tuoda toivo ja hyvä esille keskellä uutta ja outoa kriisiä. 

Yli kaksikymmentä suomalaista asetettiin vaikean tilanteen eteen. Heistä jokaisen tavoitteena oli yrittää nähdä tässä ajassa jotain hyvää ja esittää ajatuksensa äänikirjeen muodossa. Lyhyet äänikirjeet koottiin yhteen ja ne julkaistiin tänään perjantaina 22.5. äänikirjana Jotain hyvää – Äänikirjeitä toivosta (Otava). Sen tuotot menevät lyhentämättömänä Hope Ry:lle. 

Tarinoiden takana on useita julkisuudesta tuttuja henkilöitä, kuten Paula Noronen, Henri Alén, Sikke Sumari, Markku Kanerva ja Mikko Kuustonen

Äänikirjeen on lukenut ja toteuttanut myös Apulanta-yhtyeen rumpali Sipe Santapukki, joka kävi lukemassa tarinansa Apulandia-studiossa. 

– Kirjoitin kirjeen oman kokemukseni kautta. Se, miten erikoistilanne lamauttaa ja toisaalta siitä, miten tunteesta voi päästä ulos. Toivon, että tarinani voisi olla pienen rohkaisun sana. Tietyssä elämäntilanteessa  pienikin teko voi olla suuri, Santapukki kertoo Mtv Uutisille.


Saku Tuomisen ja Marko Kulmalan käynnistämän äänikirjaprojektin lähtökohtana oli tuoda toivo ja hyvä esille keskellä uutta ja outoa kriisiä, jonka vaikutukset tulevat näkymään suomalaisessa yhteiskunnassa vielä pitkään.

– Asiat ovat harvoin mustavalkoisia. Monilla ihmisillä on juuri nyt suuria haasteita, mutta samaan aikaan jokaisessa ajassa on myös jotain hyvää, myös tässä. Tällä kertaa halusimme keskittyä ongelmien sijaan positiiviseen, Saku Tuominen sanoo tiedotteessa.

(Sipe Santapukin sitaattiin lisätty muutama tarkennus perjantaina 22.5.2020 kello 14.36)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja