Sinkun selviytymisopas ystävänpäivään – lue hauskat vinkit!

Sydämiä, ruusuja ja ällöä lässytystä? Näin selviät rakastuneiden parien juhlapäivästä!

Moni sinkku kammoaa ajatusta ystävänpäivästä, jolloin on lähes pakollista käydä treffeillä, rakastua palavasti tai ainakin saada kukkia ja suklaata joltain ihanalta tyypiltä. Jos et todellakaan aio osallistua vaaleanpunaiseen hömpötykseen, yritä selvitä näillä konsteilla tänään, 14. helmikuuta, koittavasta imelästä hömpötyksestä!

Sinkun ystävänpäiväopas

1. Muistatko Sinkkuelämää-Samanthan, joka vauvajuhlissa käytyään päätti järjestää "minulla ei onneksi ole vauvaa" -kutsut? Vielä ehdit kerätä sinkkuystäväsi kasaan ja pitää "suhteettoman onnellinen" -bileet!

2. Romanttinen ilta itsesi kanssa. Koska sinä olet itsesi paras ystävä ja elinkumppani, vie itsesi syömään, vaahtokylpyyn tai elokuviin. Tarjoudu maksamaan itsesi puolesta, ja osta itsellesi lahja.

3. Katso pelkkiä action-elokuvia tai tuijota Chris HemsworthiaThor-elokuvassa. Älä uhraa ajatustakaan romanttisille komedioille tai muulle hömpälle.

4. Kirjoita kirje itsellesi vuoden päähän. Kerro, mitä tunnet tänä ystävänpäivänä: kaipaatko suhdetta, oletko onnellinen, mitä haluaisit saavuttaa, ärsyttääkö ystävänpäivä? Sinetöi kirje. Avaa se ensi vuoden ystävänpäivänä ja katso, ovatko fiiliksesi muuttuneet.

5. Osta suklaata. Syö kaikki itse.

6. Koska muut käyttävät kamalasti rahaa lahjoihin ja treffeihin, tuhlaa sinä itseesi. Käy jossakin ihanassa hoidossa tai kokeile uudenlaista liikuntatuntia. Varaa aikaa vain sinulle, tai ota ystäväsi mukaan!

7. Anna aikaa heille, joilla ei ole ketään. Vieraile pitkästä aikaa mummolassa tai sukulaisissa. Käy paikallisessa soppakeittiössä tai eläinsuojassa kysymässä, voisitko tehdä jotakin auttaaksesi heitä. Jos sinulle tarjotaan siivousvuoroa, tartu siihen.

8. Jos et todellakaan kaipaa juhlintaa, käytä aikasi hyödyksi: järjestä kirjahylly, kuuraa lattiat, vaihda huonekalujen paikkaa. Ah, ihana koti!

9. Elä niin kuin normaalistikin: unohda koko turha ystävänpäivä!

10. Ilahduta toista ystävänpäivää yksin viettävää ystävääsi – lähetä hänelle työpäivän piristeeksi kukkia!


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat