Mainos

Sinikka Sokan kassi:

- lampaan jauhelihaa - 1 prk sardiineja - kastanjoita - manteleita - 5 maa-artisokkaa - rucolaa - tummaa suklaata

Aki Wahlmanin ja Sinikka Sokan menu:

Lammaswallenberg

200 g lampaanjauhelihaa kananmuna 2 dl kuohukermaa suolaa 3 viipaletta vuokaleipää

Laita jauheliha cutteriin, lisää suola ja kerma ohuena nauhana koneen kokoajan käydessä. Laita pintaan leivitykseen raastettua leipää ja paista kirkkaassa voissa.

Artisokkakeitto

100 g artisokkaa 100 g perunaa sipuli 2 dl kuohukermaa 2 dl kasvislientä

Freesaa öljyssä kasviskuutiot, lisää liemet ja keitä 10 min. Paseeraa ja tarkista suola.

Sardiinilaatikko

200 g perunaa ohuina viipaleina sipuli 1 tlk sardiinia öljyssä kananmuna 1 dl maitoa 1 rkl korppujauhoa 50 g siansiivua

Leikkaa peruna viipaleiksi ja freesaa sipulisilppu. Lado kerroksittain ja kaada päälle munamaito, korppujauho ja siansiivut. Kypsennä uunissa 180 C:ssa 15 min.

Manteli-rucolasalaatti

100 g rucolaa 50 g mantelia 30 g kastanjaa suolaa pippuria

Paahda mantelit ja kastanjat, sekoita salaatin kanssa. Laita joukkoon oliiviöljyä, suolaa ja pippuria.

Suklaamousse

kananmuna 1 dl sokeria 100 g suklaata 1 dl kuohukermaa

Vaahdota sokeri ja kananmuna vaahdoksi. Lisää joukkoon sulatettu suklaa ja kevyesti vaahdotettu kerma. Sekoita kevyesti.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.