Simpsonit-käsikirjoittaja Al Jean vihjailee sarjan päättymisestä – näin hän sitoisi sarjan yhteen

Simpsonien tuottaja Al Jeanilla on jo idea, miten rakastetun animaatiosarjan tulisi päättyä.

Simpsonien ensimmäisiin käsikirjoittajiin kuulunut Al Jean on jälleen väläytellyt ideaansa siitä, miten sarjan kuuluisi päättyä. Käsikirjoittajan pestin lisäksi Jean on pyörittänyt sarjaa tuottajan pestissä 20 vuoden ajan.

Tuottajan mielestä viimeinen Simpsonien jakso voisi päättyä samaan joulujuhlaan, josta sarjan ensimmäinen jakso alkaa. Näin sarja olisi jatkuva luuppi ja syy sille, miksi hahmot eivät vanhene sarjassa ollenkaan, olisi jollain tapaa järkeiltävissä.

– Ideani viimeiselle jaksolle – päättyy joulujuhlaan saapumiseen (ensimmäisen jakson alku). Koko sarja on jatkuva luuppi, Jean on ideoinut.

Jean paljasti ideansa ensimmäistä kertaa muutama vuosi sitten ja nyt hän linkkasi Twitter-tililleen uutisen ajalta, jolloin hän ensimmäistä kertaa puhui ideasta. Simpsonit viettävät ensi vuonna 30-vuotisjuhlaa ja pyöreä luku voisi olla sopiva aika päättää pitkään jatkunut sarja.

Jeanin vihjailuista huolimatta loppua ei ole toistaiseksi näkyvissä. Simpsonit on pisimpään Yhdysvalloissa jatkunut käsikirjoitettu televisiosarja. Jeankaan ei ole ilmaissut intoa sarjan päättymiselle.

– Oikeastaan koitan parhaani, että sarja ei lopu koskaan, Jean sanoi Esquire-lehdelle.

Lue myös:

    Uusimmat