Mainos

Silja Serenade saapui Helsinkiin yli 6 tuntia myöhässä

Tallink Siljan Silja Serenade -matkustaja-alus saapui Helsinkiin hieman ennen viittä, kuusi ja puoli tuntia alkuperäisestä aikataulusta myöhässä.

Laivalla on ehditty kokea monenlaista: aamupäivällä yksi matkustaja evakuoitiin sairaskohtauksen takia avomerellä ja Helsingin edustalla laiva kallistui voimakkaasti.

– Laiva odotti Helsingin edustalla turvallista pääsyä satamaan. Siinä odotellessa se on thenyt edestakaista liikettä, jossa sitten käännöksen kohdalla epätavallisen voimakas sivutuuli on aiheuttanut poikkeuksellisen kallistuman, kertoo Tallink Siljan viestintäpäällikkö Marika Nöjd MTV3 Uutisille.

Kallistuksesta ei Nöjdin mukaan aiheutunut vaaraa matkustajille.

– Tietysti se on matkustajista tuntunut epämukavalta ja he ovat pelästyneet. Astioita on jonkin verran pudonnut ja olutlaatikoita ja viinejä ilmeisesti päässyt pyörimään, mutta mitään vahinkoa siellä ei ole sattunut.

Laivalla on Nöjdin mukaan tarjottu matkustajille ruokaa ja juomaa satamaan pääsyä odotellessa.

Silja Serenaden on tarkoitus päästä lähtemään takasin Tukholmaan kahdeksalta illalla, ja aikataulua aiotaan kuroa kiinni niin, että huomenna laiva saapuisi Tukholmaan vain puoli tuntia myöhässä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.