Silja Kosonen tuskitteli menetettyä mahdollisuutta – hurjalla avausheitolla kavalat seuraukset: "Siksi vähän ärsyttääkin"

Silja Kosonen manasi tekniikkavirheitä MM-finaalissa – korjausliikkeet osoittautuivat haastaviksi 2:43
Silja Kosonen manasi tekniikkavirheitä finaalissa – korjausliikkeet kesken kisan osoittautuivat haastaviksi

Viidenneksi yltäminen maailmanmestaruuskisojen loppukilpailussa voisi kuulostaa äkkiseltään 20-vuotiaalle urheilijalle suurelta onnistumiselta. Silja Kososen nälkä ehti kuitenkin torstain moukarifinaaliin mennessä kasvaa syödessä.

Ehdittyään aikanaan kisan jälkeen kentältä haastattelualueelle MTV Urheilun jututettavaksi osa Kososen pettymyksestä oli muuttanut muotoaan ylpeydeksi.

Urheilijan omatkin odotukset kyltyivät, kun karsinnassa oli tärähtänyt oma ennätys 74,19. Niihin lukemiin Kosonen ei torstai-iltana enää yltänyt, mutta ensimmäisen kierroksen 73,89 oli silti tämän uran toiseksi pisin heitto. Pronssimitali olisi vaatinut noin puolentoista metrin tulosparannusta.

– Siksi vähän ärsyttääkin, kun se (ensimmäinen heitto) tuntui niin vaivattomalta. Tekniikkavirheet vähän pilasivat ne loput heitot. Kun tuli niin hyvä ekalla, lähdin varmaan yrittämään vähän liikaa, Kosonen aloitti.

Artikkelin videolla: tämä kaiveli Silja Kososta moukarifinaalin jälkeen

 

 

Lue myös:

    Uusimmat