Sileä ja kirkas iho vähällä vaivalla – tässäkö on täydellisen ihon salaisuus?

Partahöylää ovat tähän asti käyttäneet lähinnä miehet, mutta nyt asiaan on tullut muutos. Partahöylä voi nimittäin olla seuraava suuri kauneushitti naisten keskuudessa.  

Olemme tottuneet höyläämään sääriä ja kainaloita, mutta harva on kuullutkaan kasvojen ajelusta. Vaikka kasvojen höylääminen voi aluksi tuntua melko oudolta ajatukselta, se itse asiassa voi jopa toimia.

Australialaisen kauneusbloggaaja Karima McKimmien mukaan kasvojen ajelu jättää ihon pehmeän tuntuiseksi ja saa ihon näyttämään entistä heleämmältä. 

Meikki levittyy karvattomalle iholle tasaisemmin

McKimmie paljastaa, että ennen höyläystä hän kokeili useita muita karvanpoistomenetelmiä, kuten vahausta, mutta mikään ei tuntunut tehoavan. Sitten 23-vuoden iässä hän ryhtyi käyttämään kasvojen alueelle suunniteltua partahöylää, eikä ole katunut päätöstä päivääkään. 

– Tuona kohtalokkaana päivänä, kun ajelin kasvoni ensimmäistä kertaa ja katsoin peiliin, ajattelin itsekseni ”mitä olen tehnyt?”, 26-vuotias nainen kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Alkujärkytyksen jälkeen nainen kuitenkin huomasi, kuinka paljon ajelu oli muuttanut hänen ihoaan positiiviseen suuntaan. Nyt nainen on ajellut kasvojansa säännöllisesti jo kolmen vuoden ajan.

– Kun lisäsin meikkiä, se oli paras meikkivoidepäiväni koskaan. Ilman pieniä karvoja meikki levittyi todella tasaisesti.

Ihon sileytymisen lisäksi höyläys teki naisen mukaan ihosta kirkkaan, ja tapa ärsytti ihoa huomattavasti vähemmän kuin vahaus. 

Tämä meikki sopii vaikka pikkujouluihin. 

6:12

Lähde: Independent

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.