Sihisevän kuumat seksikkäät leikit petipuuhia parantamaan

Helmi esittelee neljä kokeilemisen arvoista seksikästä leikkiä vaikkapa perjantai-illan piristykseksi.

Onko seksielämäsi tylsempää kuin aikaisemmin, vai haluatko muuttaa tyydyttävät petipuuhasi vielä paremmiksi? Kokeile höystää seksielämääsi eroottisilla leikeillä. Nämä neljä leikkimielistä, mutta seksikästä ajanvietettä ovat kokeilemisen arvoisia.

Twisteriä alasti

Klassiseen Twister-peliin on aina liitetty seksuaalisia merkityksiä. Teini-ikäiset pojat ja tytöt ovat lähetyneet pelin ääressä ja tarkkailleet toistensa vartaloita punastellen. Eikö Twisteristä olisi siis myös aikuisten leikiksi?

Twister on yksinkertainen peli, joka sisältää eri värisin palloin koristellun maton ja pyöritettävän valitsimen. Pelin ideana on, että jokainen henkilö pyöräyttää valitsinta vuorollaan ja asettuu matolle valitsimen osoittamiin kohtiin. Hauskinta Twisterissä on sotkeutua kanssapelaajiin käsien ja jalkojen mennessä solmuun pelin tiimellyksessä. Ensimmäinen, joka kaatuu, on häviäjä!

Tee pelistä superseksikäs riisuutumalla alusvaatteisillesi tai aataminasuusi. Pelin päämäärä on sama, mutta matka voi sisältää yllätyksiä! Mitä pelimatolla voikaan tapahtua ennen voittajan ratkeamista?

Totuus vai tehtävä?

Olet varmasti pelannut myös tätä peliä elämäsi aikana. Pieni muutos peliin saa kuitenkin siitä aikuisempaan makuun maistuvan!

Vuorotelkaa valitsemalla totuus tai tehtävä. Totuuskysymyksinä kannattaa kysyä "Mitä jos..."-tyylisiä tai "Miten sinä..."-alkuisia kysymyksiä, jotka liittyvät seksiin. Vältä kysymästä esimerkiksi seksikumppaneiden määrää tai utelemasta likaisinta seksitapahtumaa historiassa, koska et ehkä halua kuulla vastauksia.

Tehtävät ovat luultavasti totuutta hauskempia. Voit usuttaa kumppanisi tekemään jotain, mitä hän eivät ole koskaan kokeilleet, mutta jota itse olet halunnut kokeilla. Haasta hänet vaikka tutustumaan uuteen seksileluun tai antamaan sinulle erikoinen orgasmi.

Kädet irti!

Tämä luova leikki ei vaadi apuvälineiden tai pelialustan ostamista. Voit ryhtyä tuumasta toimeen vaikka heti! Peli miellyttää varmasti kumpaakin ja päätyy mitä luultavimmin orgasmeihin.

Aloita esileikillä ennen suullisen hyväilyn antamista ja siirry tositoimiin vasta, kun olette kummatkin kuumia, kosteita ja valmiita.

Pelin juju piilee siinä, että käsiä ei saa käyttää. Mies ei saa käyttää esimerkiksi sormiaan naisen tyydyttämiseen, eikä tarttua kumppaniaan lanteilta yhdynnän hurmiossa. Ensimmäinen pelaaja, joka käyttää vahingossa käsiään häviää ja joutuu antamaan voittajalle hänen pyytämänsä seksuaalisen palveluksen. Peliä voi jatkaa vaikka koko illan!

Nakupokeri

Nakupokeri on klassinen peli, joka saa intiimin käänteen kumppanin kanssa pelattuna. Tämä peli on erittäin tehokas pokerin opettamiseen kumppanille, koska halu voittoon on vahvasti läsnä.

Jokaisen hävityn käden aikana pelaaja joutuu poistamaan valitsemansa vaatekappaleen. Se voi olla paita, rintaliivit tai vaikka sukka. Mitä enemmän vaatekappaleita poistat, sitä kauemmin peli kestää. Kun päädytte täysin ilkosillenne, häviäjä voi ruveta suorittamaan seksuaalisia palveluksia aina käden hävittyään.

Käytä mielikuvitustasi. Seksikkäiden leikkien idea on kokeilla jotain uutta!

Leikkivälineitä vailla? Kipaise Helmi-kauppaan.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Ask Dan & Jennifer

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja