Sienicapuccino

  • 1 rasia tuoreita herkkusieniä
  • 2 dl kermaa
  • 1 salottisipuli
  • 1 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • mustapippuria, ripaus cayennepippuria
  • suolaa

Napsauttele sienien jalat irti. Puolita jalat ja keitä kiehuvassa vedessä (n.1 litra) noin 20 min. Siiviliö liemi ja puserra jaloista kaikki liemi talteen. Kuullota silputtu sipuli voissa, lisää viipaloidut sienihatut ja kuullota vielä hetki. Ripottele sienten päälle jauhot, sekoita ja lisää sieniliemi. Anna kiehua miedolla lämmöllä välillä sekoitellen, kunnes jauhot ovat kypsyneet. Lisää kerma ja anna kiehahtaa. Mausta. Kaada kuuma keitto tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi. Voit myös käyttää sauvasekoitinta.

Lue myös:

    Uusimmat