Siementen myynti oli liikaa – "liian seksikäs" sipulimainos kiellettiin Facebookissa: "Mielikuvitus saa olla melko aktiivinen..."

Näin grillaat sipulista täydellisen lisukkeen 1:22
Alkoiko tehdä mieli sipulia? Kokonaisina grillatut sipulit ovat täydellinen lisuke liha- ja kalaruoille!

Facebookin mukaan kanadalaisyrityksen sipulit olivat liian epäsiveät.

Facebook näki kanadalaisyrityksen sipulit ja järkyttyi. Huvittavassa tapauksessa somejätti kielsi mainoksen, koska se oli "avoimen seksuaalinen", kertoo CBC.

Siemeniä myyvä mainos kiellettiin

Kanadalaisen The Seed Companyn mainoksella myytiin sipulin siemeniä. Mukana oli kuva sipuleista. Yritys sai kuitenkin pian Facebookilta viestin, jossa kerrottiin, ettei mainos sisältönsä vuoksi sovi julkaistavaksi, kska sen sisältö on aseteltu liian seksuaalisesti vihjaavalla tavalla.

Kyseinen mainos. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Jos katsot kuvaa sipuleista, näet luultavasti vain sipuleita. Mutta Facebook näkee ne eri tavalla, CBC naljaili.

"Mielikuvitus saa olla melko aktiivinen..."

Yrityksen johtaja Jackson McLeanin mukaan on mahdollista, että Facebookin algoritmi piti pyöreitä muotoja esimerkiksi rintoina.

– Minusta se oli vain hauskaa. Mielikuvitus saa olla melko aktiivinen, jos katsoo tätä ja saa siitä jotenkin seksuaalisen... "Avoimen seksuaalisen", kuin ei olisi mitään mahdollisuutta pitää sitä ei-seksuaalisena, hän kertoo.

Valittivat tuomiosta

Yritys on valittanut päätöksestä. Jackson toivoo, että "oikea ihminen" katsoisi kuvaa ja havaitsisi erheen. Sipulien viehättävyys on kuitenkin tuonut monille hupia.

– Ehkä nämä sipulit esittelivät liikaa ihoa, New York Post vitsailee.

Lue myös:

    Uusimmat