Sharon Osbourne päätyi äärimmäiseen tekoon kuultuaan miehensä Ozzy Osbournen salasuhteesta

Sharon Osbourne kertasi vuoden 2016 tapahtumia tuoreessa haastattelussa.

Vuonna 2016 uutisoitiin, että rockmuusikko Ozzy Osbourne ja hänen vaimonsa Sharon Osbourne olivat ajautuneet keskelle aviokriisiä, sillä Sharon oli saanut tietää Ozzylla olleen neljän vuoden ajan suhde parturi-kampaaja Michelle Pughin kanssa.

Tuolloin 33 vuotta naimisissa olleet Osbournet erosivat hetkeksi, mutta palasivat sittemmin yhteen selätettyään aviokriisinsä.

Sharon Osbourne palasi muistelemaan hänen ja puolisonsa aviokriisiä journalisti Jane Moorelle hiljattain antamassaan haastattelussa. Haastattelun aikana Sharon paljasti yrittäneensä itsemurhaa sen jälkeen, kun hän oli saanut kuulla miehensä suhteesta.

Sharon kertoi tienneensä aina, että hänen miehellään oli satunnaisia bändäreitä, ja että hän oli tottunut siihen. Intiimin salasuhteen paljastuminen oli kuitenkin naiselle järkytys.

– Kun hän tietää henkilön nimen, missä tämä asuu ja missä työskentelee... Se on aivan eri asia, kun hän on siinä mukana emotionaalisesti, Sharon sanoi.

Sharon kertoi haastattelussa, että itsemurhaa hautoessaan hän vakuutteli itselleen, että hänen lapsensa ovat jo kyllin vanhoja huolehtimaan itsestään ja että nämä tulisivat pärjäämään ilman äitiään. Sharon toteutti suunnitelmansa, mutta kodinhoitaja löysi hänet ennen kuin mitään lopullista ehti tapahtua.

Aviokriisin selätettyään pariskunta uusi vihkivalansa intiimissä seremoniassa. Ozzy on aiemmin sanonut katuvansa Sharonin pettämistä ja että hän ei ole ylpeä liittonsa ulkopuolisesta suhteestaan.

Osbournet avioituivat vuonna 1982. Heillä on kolme lasta, Aimee, 40, Kelly, 39, ja Jack, 38.

Älä jää yksin ongelmiesi kanssa. Pahaan oloon saa apua ympäri vuorokauden päivystävästä Kriisipuhelimesta numerosta 09 2525 0111. Itsemurhan tehneiden läheisille vertaistukea tarjoavan Surunauha ry:n numero 044 751 9916 palvelee arkisin klo 9–15.

Korjattu kirjoitusvirhe otsikosta kello 12.46. 

Lue myös:

    Uusimmat