Sharon Osbourne käytti trendilaihdutuslääkettä – kertoo nyt olevansa jo liian laiha: "Se vain tapahtui"

Sharon Osbourne kertoo laihtuneensa noin 19 kiloa. 

Sharon Osbourne, 70, kertoo laihduttaneensa liikaa diabeetikoille tarkoitetulla Ozempic-lääkkeellä, joka on noussut suosituksi laihdutuslääkkeeksi. Enää hän ei käytä kyseistä lääkettä. 

– En halunnut näin laihaksi. Se vain tapahtui, Sharon kertoi 20. syyskuuta Piers Morgan Uncensored -ohjelmassa, jossa hän vieraili miehensä Ozzyn, 74, ja lastensa Jackin, 37, ja Kellyn, 38, kanssa.

Sharon kertoi laihtuneensa nyt noin 19 kiloa ja se alkaa olla hänelle tarpeeksi. 

Myös Kelly on äskettäin puhunut liiallisesta laihtumisestaan esikoisensa Sidneyn saamisen jälkeen vuonna 2022. 

– Laihdutin kaiken raskauden aikaisen painon. Mietin, että katsotaan, miten pitkälle voin sen kanssa mennä. Ja sitten se meni hiukan liian pitkälle, Kelly kertoi. 

Sharon kertoi kamppailleensa pahoinvoinnin kanssa, kun käytti Ozempic-lääkettä. Hän kuvaili oloaan oksettavaksi.

– Olin ottanut sitä parisen viikkoa ja tunsin oloni pahoinvoivaksi koko ajan. Sinulla on kova jano, etkä syö. Siksi sanon, että on pidettävä nämä asiat poissa nuorempien ihmisten ulottuvilta. He tulevat menemään sekaisin, ja se ei ole oikein, Sharon otti kantaa. 

Sharon on aiemminkin ollut avoin ulkonäkönsä muuttamisesta plastiikkakirurgian keinoin. Hän kertoi äskettäin, että hänelle tehtiin täydellinen kasvojenkohotus lokakuussa. 

– Näytin muumiolta, joka oli kääritty siteisiin. Se sattui helvetisti. Teillä ei ole aavistustakaan, Sharon kertoi tuolloin. 

Kasvojenkohotuksen seurauksena Sharonin toinen silmä on alempana kuin toinen. Hän on kuitenkin kertonut, ettei aio ottaa enää uutta kasvojenkohotusta. 

Sharon ja Ozzy ovat olleet naimisissa 41 vuotta, sillä he avioituivat heinäkussa 1982. Kellyn ja Jackin lisäksi heillä on tytär Aimee, 40. 

Alla olevassa kuvassa Sharon ja Ozzy ovat hääpäivänään vuonna 1982.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Perheen elämää seurattiin 2000-luvun alkupuolella The Osbournes -nimisessä realitysarjassa.

Lähde: People

 

Lue myös:

    Uusimmat